Prima pagină » Cancan » Florin Vasilică se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul va fi supus unei alte intervenții

Florin Vasilică se confruntă cu probleme de sănătate. Artistul va fi supus unei alte intervenții

15 nov. 2022, 13:08,
BZI.ro, în Cancan

Florin Vasilică (39 de ani) se confruntă cu o altă problemă de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor. Fiul regretatului Liviu Vasilică a explicat, în cadrul unei emisiuni televizate, prin ce procedură va trece. Iată detaliile mai jos, în articol.

În cadrul unei emisiuni televizate, Florin Vasilică a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate și, de data aceasta, va fi supus, din nou, la anumite proceduri.

Florin Vasilică se confruntă cu probleme de sănătate

Artistul în vârstă de 39 de ani a trecut printr-o operație, în urmă cu ceva timp, pentru a-și rezolva problemele de la coloană, însă a constatat că, de data aceasta, întâmpină dureri și în zona șoldurilor.

”Problemele cu coloana chiar le-am rezolvat prin intervențiile pe care le-am făcut, se pare că am făcut și o inflamație la șolduri. Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții, va trebui să mai fac niște proceduri.

Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive. Am avut o perioadă un pic mai grea acum câteva luni și atunci mi-a fost un pic mai greu, dar cu ajutorul medicilor am trecut peste momentul respectiv”, a spus artistul la Antena Stars.

Florin Vasilică a apelat la intervenții minim invazive

Florin Vasilică se confruntă de câțiva ani cu aceste probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să apeleze la medici, pentru a le rezolva. Artistul a făcut patru hernii de disc.

”De vreo 3-4 ani mă confrunt, dar partea cu coloana s-a rezolvat. Am făcut doar patri hernii de disc, ca să spun așa, pe coloană: două la cervicală, două la lombară. Am reușit prin intervenții minim invazive să le rezolv”, a mai spus Florin Vasilică, într-o emisiune TV.

Scandal între Florin Vasilică și mama lui

În urma cu 17 ani, artistul de muzică populară Liviu Vasilică s-a stins din viață. Din acel moment a început un adevărat scandal între soția cântărețului și fiul lor, Florin. De-a lungul timpului, Liviu și-a jignit de mai multe ori mama. De această dată însă, mulți au considerat că acesta a întrecut limita.

Florin Vasilică este revoltat de faptul că mama lui i-ar fi cerut cheia de la casa în care locuiește, în condițiile în care el nu ar fi avut acces la cele de la casa în care a copilărit. Femeia este jignită crunt de fiul ei.

“Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am… Idi…o, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Je…o!”, a fost mesajul pe care l-a scris Florin Vasilică, pe Facebook.

La doar câteva minute, cântărețul și-a șters postarea cu toate că aceasta a fost văzută de foarte multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *