Prima pagină » Cultural » Florin Vasilică, primele declarații după operația de hematom cerebral! „Mi-au dat putere” 

Florin Vasilică, primele declarații după operația de hematom cerebral! „Mi-au dat putere” 

07 mart. 2024, 08:31,
în Cultural

Florin Vasilică a povestit cum a decurs operația de hematom cerebral. Interpretul a trecut prin momente terifiante din cauza problemelor de sănătate care l-au afectat recent. Pe 5 martie, a anunțat public că va fi supus unei intervenții chirurgicale delicate pe creier.

Acum, artistul se simte mai bine și a revenit în fața fanilor săi pentru a le povesti despre experiența sa.

Florin Vasilică, declarații după operația de hematom cerebral

Pe platformele de socializare, unde interacționează cu cei care îl admiră și care îi ascultă muzica, Florin Vasilică a declarat că operația la creier la care a fost supus s-a încheiat cu succes.

Artistul a transmis un mesaj emoționant, exprimându-și recunoștința pentru sprijinul primit. El a declarat că operația a decurs fără probleme, iar rugăciunile celor care l-au susținut i-au dat puterea de a depăși această perioadă dificilă.

„Operația de ieri a decurs foarte bine… Vă mulțumesc din inimă pentru toată susținerea morală și pentru miile de mesaje care mi-au dat foarte multă putere! Vă mulțumesc pentru faptul că existați! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”, a scris Florin Vasilică, pe pagina sa de Facebook.

Florin Vasilică avut probleme medicale și în trecut

Cântărețul a avut dureri groaznice din cauza problemelor la coloană.

„Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă”, spunea Florin Vasilică.

Cântărețul a adăugat că a avut în total patru hernii de disc, mai exact două la nivelul coloanei cervicale și două la nivelul coloanei lombare, dar a reușit să le trateze cu proceduri minim invazive.

„De vreo 3-4 ani mă confrunt, dar partea cu coloana s-a rezolvat. Am făcut doar patri hernii de disc, ca să spun așa, pe coloană: două la cervicală, două la lombară. Am reușit prin intervenții minim invazive să le rezolv“, spunea Florin Vasilică.

În 2023, artistul a acuzat inflamații la șolduri și alte afecțiuni care l-au determinat să apeleze la intervenții chirurgicale anterioare. Cu toate acestea, cântărețul era hotărât să înfrunte aceste provocări și să se concentreze pe recuperare pentru a reveni la activitățile sale artistice cât mai curând posibil.

De curând, Florin Vasilică a fost operat de hematom cerebral, iar imediat după intervenție acesta a vrut să își liniștească fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`