Prima pagină » Actualitate » Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier! Ce diagnostic i-au pus medicii cunoscutului cântăreț

Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier! Ce diagnostic i-au pus medicii cunoscutului cântăreț

05 mart. 2024, 12:29, 1 ,
în Actualitate

Florin Vasilică a fost operat de urgenţă pe creier. Fiul regretatului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică se confruntă cu o problemă medicală gravă, necesitând o intervenție chirurgicală urgentă. Artistul a dezvăluit publicului pe rețelele de socializare că va fi supus unei operații pentru a trata un hematom cerebral, o afecțiune care poate fi periculoasă pentru sănătatea sa.

Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier

Florin Vasilică, operat de urgenţă pe creier! Fiul lui Liviu Vasilică suferă de un hematom cerebral, o acumulare de sânge în jurul creierului care poate pune presiune asupra acestuia și poate afecta funcționarea normală a creierului. Această condiție necesită o intervenție chirurgicală urgentă pentru a preveni complicațiile grave. Din cauza intervenției chirurgicale iminente și a necesității de a se concentra pe recuperare, Florin Vasilică va lua o pauză de la concerte și alte evenimente artistice. Cu toate acestea, promite că se va întoarce în atenția publicului după ce se va recupera complet.

„Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare”, a scris Florin Vasilică pe pagina de Facebook.

Probleme de sănătate la coloană și șolduri

Florin Vasilică avut probleme medicale și în trecut. Artistul dureri groaznice din cauza problemelor la coloană.

„Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă”, spunea Florin Vasilică.

Cântărețul a adăugat că a avut în total patru hernii de disc, mai exact două la nivelul coloanei cervicale și două la nivelul coloanei lombare, dar a reușit să le trateze cu proceduri minim invazive.

„De vreo 3-4 ani mă confrunt, dar partea cu coloana s-a rezolvat. Am făcut doar patri hernii de disc, ca să spun așa, pe coloană: două la cervicală, două la lombară. Am reușit prin intervenții minim invazive să le rezolv“, spunea Florin Vasilică.

În 2023, artistul a acuzat inflamații la șolduri și alte afecțiuni care l-au determinat să apeleze la intervenții chirurgicale anterioare. Cu toate acestea, cântărețul era hotărât să înfrunte aceste provocări și să se concentreze pe recuperare pentru a reveni la activitățile sale artistice cât mai curând posibil.

„Am avut probleme cu coloana, pe care le-am rezolvat prin intervențiile pe care le-am făcut. Am făcut și o inflamație la șolduri. Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții va trebui să mai fac niște proceduri. Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive”, a menționat Florin Vasilică.

Cu mult timp în urmă, artistul a avut probleme și la plămâni. În 2008, a suferit o intervenție chirurgicală, dar a urcat pe scenă după doar câteva săptămâni.

Acum, Florin Vasilică a fost operat de urgenţă pe creier.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`