Prima pagină » Cancan » Florin Vasilică, operat de urgenţă. Care este starea de sănătate a artistului

Florin Vasilică, operat de urgenţă. Care este starea de sănătate a artistului

30 sept. 2020, 12:58,
în Cancan

Florin Vasilică a fost operat de urgenţă. În ultimii ani nişte probleme de sănătate i-au cam dat bătăi de cap artistului. Ieri, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi a fost transporta de urgenţă la spital.

Îndrăgitul artist a ajuns pe mâna medicilor. Cântăreţul are hernie de disc, iar pentru a scăpa de durerile îngrozitoare el a urmat mai multe tratamente. Din păcate, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi ieri a ajuns pe mâna medicilor.

Florin Vasilică a fost operat de urgenţă

Inaite de a se supune intervenţiei chirurgicale, Florin Vasilică a fost nevoit să facă testul pentru COVID-19.

”Am fost nevoit să fac testul de COVID-19 pentru a putea fi internat. Sufer de mai mulţi ani de două hernii cervicale, hernii de disc, pe care am reuşit să le ţin până acest moment pe care am reuşit să le ţin în frâu cu mai multe tratamente, unele mi-au făcut mai mult rău decât bine”, a spus Florin Vasilică la Antena Stars.

În momentul de faţă, starea lui de sănătate este una bună, însă rezultatele se vor vedea după aproximativ o lună. Operaţia a fost uşoară, iar în aceeaşi zi Florin Vasilică a fost externat.

”A trebuit să apelez la medici pentru o intervenţie minim invazivă. Este vorba de disceptomie cu discogel. (…) Acum sunt foarte bine, după operaţie la o oră şi ceva am fost externat. Efectele se vor vedea în aproximativ 4 săptămâni, dar deja de ieri până astăzi mă simt mai bine”, a mai spus Florin Vasilică.

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Ce se întâmplă acum cu soţia lui Adi Şina

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunaa. Se pare că soţia lui Adi Şina are anemie de ceva vreme. Soţul vedetei este cel care a făcut anunţul trist.

Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital. Soţia lui Adi Şina a acuzat anumite probleme de sănătate însă starea ei s-a ameliorat acum. Mama a şase copii, Anca Serea a fost doborâtă de anemie.

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră, dar am ales să împărţim cu voi şi momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteţi interesaţi de soarta familiei noastre. Sunt la spital şi aici este Ancuţa”, a spus Adi Şina pe pagina sa de Facebook.

După anunţul făcut de Adi Şină, Anca Serea a vrut să liniştească pe toată lumea şi a făcut mărturisiri de pe patul de spital. Vedeta se confruntă cu o anemie severă. Nu este pentru prima oară când această problemă de sănătate îi dă bătăi de cap.

În urmă cu aproximativ o lună, cei doi soţi se aflau în vacanţă în Bulgaria când vedetă a trecut prin aceeaşi situaţie neplăcută. Anca Serea a ajuns pe mâna medicilor de acolo tot din cauza anemiei severe.

”Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulţi ani şi pentru că am un stil de viaţă, uneori nesănătos şi foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău şi am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieşit perfecte, mai puţin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simţit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez şi cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *