Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Cum arată rochia miresei şi câţi bani a scos din buzunar manelistul pentru accesorii – FOTO

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Cum arată rochia miresei şi câţi bani a scos din buzunar manelistul pentru accesorii – FOTO

02 iun. 2022, 15:24,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În spaţiul public au apărut primele imagini de la nunta anului, în România. Cunoscutul Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Aceştia şi-au spus răspicat „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă, pe malul mării.

Invitaţii au fost doar cei de seamă, mai precis prietenii apropiaţi ai cuplului.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit după 8 ani de relaţie. Cum a arătat rochia miresei

În spaţiul public astăzi, 2 iunie 2022, au apărut primele imagini de la nunta cunoscutului manelist Florin Salam. Artistul şi-a unit destinul cu iubita să, Roxana Dobre.

Roxana Dobre a fost o mireasă de-a dreptul superbă și a ales o rochie care să o pună în evidenţă: mulată şi cu un decolteu generos. Cei doi miri s-au lăsat pozaţi şi se observă cât sunt de fericiți şi bucuroși că au făcut, în sfârșit, acest pas.

Cununia a fost una discretă şi a avut loc la malul mării, în Staţiunea Mamaia. După opt ani împreună, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit şi în faţa lui Dumnezeu, la o biserică din Constanța.

Rochia Roxanaei Dobre a luat ochii multora, mai ales ales că a fost de tip sirenă. Nunta lor a fost desprinsă dintr-un cadru de poveste, special amenajat la malul mării, cu invitații așezați pe scaune, ca la nunțile din filme. Roxana a a pășit cu încredere spre mirele Florin Salam care o aștepta emoţionat, dar zâmbitor.

În ceea ce priveşte coafură, Roxana a ales o coafură clasică, cu părul strâns într-un coc și voal așezat peste. Buchetul de mireasă este din bujori albi, în ton cu rochia și cu hainele invitaților. Important de precizat este faptul că neobișnuit pentru o nuntă, dar toți invitații lui Florin Salam au venit îmbrăcaţi în alb.

Cât au costat accesoriile lui Florin Salam

Cei doi miri au avut grijă ca niciunul dintre copiii lor să nu stea degeaba în ziua nunții! Dacă fiul lor, Ștefan, i-a fost cavaler de onoare Roxanei și a însoțit-o de la mașină până pe plajă, unde au loc cununia civilă și slujba religioasă, Florin Salam a pășit către altar alături de una dintre fiicele sale.

În altă ordine de idei, mirele Florin Salam a purtat un costum negru, cu dungi albe, în ziua nunții sale cu Roxana Dobre. Ceasul artistului pare a fi un Audemars Piguet care ajunge să coste până la 60.000 de euro şi este cel mai scump dintre accesoriile pe care Florin Salam le-a purtat.

Cu pantofii și ochelarii a scăpat relativ ieftin, cel puțin pentru buzunarul lui, având în vedere că mocasinii de la Gucci sunt „doar” 700 de euro, iar pentru ochelarii Bottega Veneta manelistul a scos din buzunar 300 de euro, potrivit Click!

Ce le-a urat mirilor fiica cea mare a lui Florin Salam

Fiica cea mare a manelistului, Betty Vișănescu, a mărturisit că le dorește tot binele din lume și să fie cei mai fericiți. De asemenea, soacra mică a întors privirile nuntașilor.

„Tot binele din lume! Să fie cei mai fericiți, iubiți, însă sunt deja, de toată lumea, dar mai ales de familie”, a declarat Betty Vișănescu.

Astfel, 1 iunie a fost ziua cea mai fericită zi pentru cunoscutul cuplu Florin Salam și Roxana Dobre care s-au decis să facă pasul cel mare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *