Prima pagină » Cancan » Florin Salam și Roxana Dobre fac nuntă. Ce spune Roxana despre regretata Fănica: „Soarta și jumătatea…”

Florin Salam și Roxana Dobre fac nuntă. Ce spune Roxana despre regretata Fănica: „Soarta și jumătatea…”

09 iun. 2020, 07:39,
în Cancan

După șase ani împreună, timp în care au venit pe lume trei copii, Roxana Dobre și Florin Salam sunt mai aproape ca niciodată de marele eveniment: nunta lor. De câte ori au plănuit până acum să se căsătoreasca, un eveniment nefericit i-a determinat să amâne.

„O să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastre. A fost pierderea tatălui, ca să fac așa, doar ca să fie. Nu am făcut nuntă pentru că am trecut tot timpul prin momente triste. A fost pierderea tatălui meu, a fost pierderea socrului, după au fost vorbe urâte la adresa familiei mele că s-a zis că am fugit, ba că am plecat”, a declarat Roxana Dobre.

Roxana Dobre nu-și dorește petrecere grandioasă, precum nunțile la care cântă soțul ei, și speră ca nunta lor să fie una liniștită, mai ales că Florin Salam va fi ginere pentru a doua oară.

Nunta va avea loc anul viitor, pe o plajă din străinătate, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

„Eu îmi doresc foarte tare, aia civilă nu mă interesează, aia în fața lui Dumnezeu e importantă pentru mine. O să îi iau numele, dar cred că o să rămân și cu numele meu. Vrem să fie pe plajă și nu aici în România. O să fie foarte tare. Având în vedere că va fi pe plajă, vreau două rochii. Una mai de mireasă și una din mătase, la mișto. Eu nu am știut. M-a luat prin surprindere. Nu l-am zăpăcit niciodată cu asta. Am multe inele de logodnă. M-a cerut de la mamaȚ, a mai spus Roxana Dobre.

„Eu așa am început să îl iubesc!”

Florin Salam a spus tot timpul că își va iubi toată viața fosta soție regretata Fănica, indiferent cât de fericit va fi alături de o altă femeie. Pe prima lui soție și mama a doi dintre copiii lui nu o va uita niciodată.

De-a lungul timpului, Roxana a fost ținta unor comparații cu Fănica, iar unii dintre fanii lui Salam au fost răutăcioși cu ea.

„Haideți să nu mai facem comparații și dacă vreți să fiți răutăcioși, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu, pentru că soarta și jumătatea nu le alegem noi”, a declarat Roxana Dobre.

Apoi, Roxana Dobre a afirmat că „poate că soțul meu și-ar fi dorit să fie tot restul vieții lui cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să fie așa, iar eu, după atâția ani să îi fiu aleasa”.

Bruneta a menționat că, atunci când și-a cunoscut soțul, acesta se află într-o perioadă bună, psihic vorbind și reușise să-și revină după pierderea soției sale.

„Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni. Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună…”, a mai spus Roxana Dobre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024