Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam, om de afaceri. Cu ce se ocupă manelistul

Florin Salam, om de afaceri. Cu ce se ocupă manelistul

04 oct. 2020, 23:45,
în Cancan ultimă oră

Florin Salam și-a deschis o nouă afacere. Pe lângă evenimentele pe care le are, artisul mai face bani frumoși și din imobilire. De asemenea, familia manelistului Florin Salam investește mult în turism.

Florin Salam face bani și din alte afaceri, nu numai din manele. Unde își investește acesta banii din dedicații

Familia lui Florin Salam continuă să investească mulți bani în turism. Sora lui Florin Salam, Maria, a inaugurat, recent, un camping în zona Valea Doftanei, situată în județul Prahova. Femeia, de asemenea, mai deține și două hoteluri în București.

Campingul de pe Valea Doftanei este situat la doar 16 kilometri de Sinaia, pe malul lacului Paltinu. Aici, familia lui Florin Salam a ridicat trei construcții din lemn, care se pot închiria integral sau parțial. Prețul unei camere în campingul familiei lui Florin Salam, cu două paturi, în luna octombrie, este în jur de 350 lei iar casa cea mare, care are o capacitate de 15 persoane, ajunge la 1.500 lei pe noapte.

Sora lui Salam, afaceri în domeniul turismului

De asemenea, Maria, sora lui Florin Salam face afaceri în domeniul ”ospitalității” de mai bine de 15 ani. Femeia mai deține în București alte două hoteluri, acolo unde este asociată cu cealaltă soră a manelistului, Elena.

Interesant este că Florin Salam nu s-a implicat în nici una dintre afacerile surorilor lui, el fiind mai degrabă atras de zona de imobiliare.

Florin Salam investește în imobiliare, Roxana Dobre în modă

Salam a făcut investiții mari în sectorul imobiliar. Astfel, Florin Salam deține mai multe apartamente în Capitală pe care le închiriază și a investit o sumă destul de mare într-un cartier rezidențial, de care se ocupă ginerele său, Cătălin.

Soția sa, Roxana Dobre, pe de altă parte, a încecract să-și dezvolte o afacere în doemniul vestimentar, astfel că și-a deschis o firmă în acest sens, însă nu a avut timp să se ocupe de ea, așa că aceasta nu mai are niciun fel de activitate.

Familia lui Florin Salam, afectată de moartea lui Neluțu Stoian

Familia lui Florin Salam încearcă în prezent să-și revină acum după moartea lui Neluțu, fratele manelistului. Neluțu Stoian a decedat în urmă cu o săptămână, răpus de coronavirus.

Neluțu Stoian s-a aflat aproape două luni în comă, internat la ATI, la Insttitutul Matei Balș. Astfel, cei din familie s-au rugat neîncetat pentru o minune, însă aceasta, din păcate, nu s-a produs. Florin Salam i-a promis, totuși, fratelui său, că va avea grijă de copiii lui și că se va asigura ca acestora le va lipsi nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`