Prima pagină » Actualitate » Florin Salam, cunoscutul manelist, a fost reținut de poliție. Ce acuzații i se aduc – VIDEO

Florin Salam, cunoscutul manelist, a fost reținut de poliție. Ce acuzații i se aduc – VIDEO

08 feb. 2024, 09:46,
în Actualitate

Manelistul Florin Salam a fost reținut de poliție în această dimineață, 8 februarie 2024, după ce a fost acuzat de înșelăciune.

Manelistul ar fi primit un onorariu pentru a cânta la o petrecere, după care nu s-a mai prezentat. Bărbatul care îl acuză este din Târgoviște și spune că i-a dat acestuia 5.500 de euro.

Deși a insistat să facă un contract, Florin Salam s-a opus și a precizat că nu știe să scrie.

Florin Salam, cunoscutul manelist, a fost reținut de poliție

Evenimentul ar fi trebui să aibă loc pe 21 august, însă manelistul ar fi spus că întârzie, după care și-ar fi închis telefonul și nu a mai răspuns.

Bărbatul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a povestit că Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10-10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele“, a spus bărbatul.

El spune că nu dorește nimic mai mult decât returnarea banilor. Din cele spuse de bărbat, manelistul ar fi făcut chiar şi un clip de promovare împreună cu bărbatul de la care a primit bani.

„Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat.

Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…“, a precizat bărbatul din Târgoviște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *