Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam, bunic pentru a treia oară! Anunțul emoționant făcut pe rețelele de socializare

Florin Salam, bunic pentru a treia oară! Anunțul emoționant făcut pe rețelele de socializare

30 iul. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Florin Salam va deveni bunic pentru a treia oară. Iubita fiului său va aduce pe lume următorul moștenitor al familiei. Anunțul a fost făcut public de fiul acestuia, Dani.

Este fericire mare în familia lui Florin Salam. Dani, băiatul cel mare al cântărețul îl va face bunic pentru a treia oară. Aunțul a fost făcut pe rețelele de socializare într-un mod unic.

Betty și Dani sunt cei doi copii pe care Florin Salam îi are din căsătoria cu Fănica, prima soție. Prima care l-a făcut bunic a fost fiica acestuia, urmând ca Dani să bifeze primul copil la 18, iar acum pe cel de al doilea.

Dani Stoian  a publicat o fotografie emoționantă alături de partenera lui, Mihaela. Cei doi apar îmbrăcați în alb și țin în mână ecografia bebelușului.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Dani, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.

Pe lângă cei doi, Florin Salam mai are trei copii cu actuala soție, Roxana Dobre.

Florin Salam: ,,Sunt un bunic tânăr și neliniștit”

”Un bunic tânăr și neliniștit”, așa s-a caracterizat Florin Salam după ce a aflat că va avea un nepoțel, în anul 2018.

Artistul se simte împlinit, în postura de tată și bunic, declară că le-a văzut ”pe toate” și că speră ca puterea să nu îl părăsească.

„E frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere. Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare”, a mărturisit Florin Salam, în urmă cu ceva ani.

Când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată, celebrul manelist Florin Salam i-a făcut fiicei sale o promisiune… specială:

”Mi-a promis că se va cuminţi, în sensul că va fi un bunic foarte bun. Pe la 3 luni ni s-a spus că este fetiţă. La patru luni jumate ne-a spus că este băieţel. Mattias, am ales amândoi acelaşi nume fără să ştim. Ştefan de la mama”, a povestit Betty la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *