Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam a împlinit 43 de ani. Ce urare i-a făcut fiica lui, Betty Vișănescu, de ziua sa de naștere

Florin Salam a împlinit 43 de ani. Ce urare i-a făcut fiica lui, Betty Vișănescu, de ziua sa de naștere

01 oct. 2022, 14:00,
în Cancan ultimă oră

Florin Salam își sărbătorește ziua de naștere azi. Celebrul cântăreț de manele a împlinit 43 de ani, iar fiica lui, Betty Vișănescu, i-a transmis deja o urare emoționantă în mediul online. Fiul artistei este născut în aceeași zi, astfel că este dublă sărbătoare în familia lor.

În prima zi de octombrie, Florin Salam își sărbătorește ziua de naștere, alături de cei dragi. Celebrul manelist a împlinit 43 de ani, iar nepotul său a împlinit 4 ani, în aceeași zi. Fiica artistului, Betty Vișănescu, a transmis o urare specială pentru tatăl și fiul ei, care au avut șansa de a fi aniversați în aceeași zi.

Florin Salam a împlinit 43 de ani

După o perioadă în care manelistul a avut probleme de sănătate și s-a luptat cu informațiile false referitoare la un presupus deces, lucrurile s-au așezat, iar acesta își continuă activitatea muzicală cu aceeași pasiune. Azi, el și nepotul său sunt marii sărbătoriți, iar Betty deja a marcat evenimentul cu o postare emoționantă.

În cadrul unui InstaStory, fiica manelistului a inclus fotografii de pe vremea când era copil și dansa cu tatăl ei, dar și o poză cu ea și băiețelul său.

„La mulți ani, tatăl meu! La mulți ani, copilul meu! Unul face 4 ani, altul, 43 de ani. Sunteți sufletul și fericirea mea! Am să vă iubesc cât voi trăi!”, a transmis Betty Vișănescu în cadrul postării.

Totodată, Betty a arătat fanilor și tortul pe care i l-a făcut tatălui ei, pe care este scris mesajul: „The king (n.r. regele) 43 / Te iubesc, tăicul meu!”. Alături de tortul spectaculos erau puse și câteva fotografii de colecție cu artistul și întreaga sa familie.

Petrecerea a început în familia Florin Salam încă de la miezul nopții și cu siguranță va continua și în această seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *