Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Salam a făcut un show de zile mari la Berăria H! La concert a fost prezentă și Bianca Drăgușanu

Florin Salam a făcut un show de zile mari la Berăria H! La concert a fost prezentă și Bianca Drăgușanu

27 mart. 2022, 15:40,
în Cancan ultimă oră

A fost show de zile mari la cea mai mare berărie din Estul Europei . Lumea bună a Capitalei a petrecut pe muzica lui Florin Salam, într-un concert cum rar s-a mai văzut la Berăria H din Capitală.

În urmă cu aproximativ o lună, Berăria H anunța lansarea unui proiect de proporții: Florin Salam & Band & Simfonic. Așa cum era de așteptat, nu a durat mult până când biletele au fost sold-out. Astfel… sâmbătă, 26 martie 2022, lumea bună din Capitală a avut un singur scop! Să ajungă la concertul mult așteptat. Ca în vremurile bune, dinainte de pandemie, Florin Salam nu a dezamăgit și a susținut un spectacol de zile mari cu casa închisă.

Îmbrăcat într-o ținută ”all black”, formată din costum și cămașă, artistul a interpretat melodii din repertoriul său, care au ajuns la inimile tuturor celor prezenți.

Concertul a fost structurat în două părți: în prima parte acesta a urcat pe scenă acompaniat de o orchestră simfonică, iar în a doua parte a show-ului, Florin Salam a continuat în stilu-i caracteristic, alături de trupa sa consacrată.

Bianca Drăgușanu, nelipsită de la eveniment

Nelipsită de la concert a fost și Bianca Drăgușanu. Fosta prezentatoare de la Kanal D a avut masă VIP, chiar lângă scenă. De ce să lași pe mâine ceea ce poți face azi?! Bianca Drăgușanu știe să profite de fiecare moment, iar recitatalul manelistului i-a mers la suflet.

Iubita lui Gabi Bădălău s-a bucurat de spectacol chiar din ”buza” scenei. Pentru că banii nu au fost și nu sunt o problemă, Bianca Drăgușanu și-a dorit o masă cât mai aproape de scenă, iar pentru a-și satisface pofta a scos din buzunar 449 de lei. Pentru accesul general, cu loc la masă, restul fanilor au plătit mai puțin. Și anume suma de 299 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`