Prima pagină » Radio » Actualitate » Florin Ristei și Naomi Hedman așteaptă un copil. Logodnica artistului este însărcinată

Florin Ristei și Naomi Hedman așteaptă un copil. Logodnica artistului este însărcinată

24 feb. 2023, 12:53, 1 ,
în Radio

Florin Ristei și iubita sa Naomi Hedman așteaptă un copil, după ce logodnica artistului a anunțat că este însărcinată. Vestea l-a bucurat nespus pe interpret, care în curând va deveni tată pentru prima dată. Florin Ristei a publicat deja pe contul de socializare o imagine cu ecografia bebelușului pe care urmează să-l nască Naomi Hedman.

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale concursului „X Factor”, unde el era jurat, iar ea concurentă. De atunci, sunt de nedespărțit. În plus, după ce anul trecut s-au logodit, în curând cei doi vor trece la o nouă etapă a vieții, cea de părinte.

Florin Ristei și Naomi Hedman așteaptă un copil

Artistul Florin Ristei și logodnica sa vor deveni părinți pentru prima dată, interpretul având o reacție inedită la aflarea veștii. Altfel spus, ce poate fi mai frumos decât sentimentul de părinte, mai ales că iubitul lui Naomi Hedman a simțit asta pe pielea lui.

Florin Ristei și Naomi Hedman radiază de fericire în această perioadă și deoarece peste câteva luni își vor ține copilul în brațe. Cântărețul a publicat o imagine cu ecografia bebelușului pe rețelele sociale. Mai mult, acesta a pus și un mesaj emoționant, care dovedește că abia așteaptă să fie tată.

„Oh my God (n.r. – Oh, Dumnezeule)”, a scris Florin Ristei pe contul de socializare.

Florin Ristei și Naomi Hedman se pregătesc și de nuntă

Artistul este în al nouălea cer de când în viața lui a apărut frumoasa mulatră Naomi Hedman. Iar vestea sarcinii partenerei sale vine în contextul în care cei doi sunt deja logodiți, trăiesc împreună și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

„Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili. Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, a declarat Naomi Hedman.

În plus, laudele lui Florin Ristei la adresa viitoarei sale soții par că nu se mai termină niciodată, acesta insistând de fiecare dată să spună că Naomi Hedman este cea mai bună parteneră pentru el.

„Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine”, a mărturisit Florin Ristei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *