Prima pagină » Cultural » Florin Ristei și-a pierdut animalul de companie. „A murit. S-a otrăvit în casă” 

Florin Ristei și-a pierdut animalul de companie. „A murit. S-a otrăvit în casă” 

27 feb. 2024, 07:54,
în Cultural

Florin Ristei a traversat o serie de necazuri de la debutul anului 2024. În luna ianuarie, artistul și-a pierdut animalul de companie, un moment extrem de dificil pentru el. Atât el, cât și fosta sa parteneră, Naomi Hedman, au împărtășit mesaje emoționante pe rețelele de socializare cu privire la această pierdere.

La câteva săptămâni după pierderea suferită, Florin Ristei a dezvăluit mai multe detalii despre moartea lui Bozo, animalul său de companie. Se pare că artistul a făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar din păcate, eforturile sale nu au fost suficiente.

Florin Ristei și-a pierdut animalul de companie după ce s-a otrăvit

Luna ianuarie a anului 2024 a fost una marcată de durere pentru Florin Ristei, care a suferit pierderea pisicii sale dragi, Bozo. Golul lăsat de aceasta în sufletul artistului este incontestabil. Deși la momentul respectiv a făcut publică această tragedie pe rețelele de socializare, recent, Ristei a dezvăluit și cauza reală a morții lui Bozo.

Se pare că tragedia a pornit de la un incident aparent banal. O plantă din casa lui Florin Ristei s-a ofilit, determinându-l să apeleze la mama sa pentru sfaturi cu privire la revitalizarea ei. Din păcate, planta se dovedise a fi toxică, iar contactul cu ea a dus la decesul lui Bozo.

Din nefericire, acțiunile lui Florin Ristei de a tăia câteva noduri ale plantei au declanșat eliberarea unei substanțe toxice. Se pare că animalul său de companie a ingerat din greșeală această substanță, cauzând decesul lui Bozo.

Artistul nu a bănuit nimic

Florin Ristei nu a suspectat nicio clipă natura toxică a plantei până când nu a ajuns cu Bozo la veterinar. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, motanul a suferit timp de trei zile și nu a putut fi salvat. Organele sale au fost grav afectate de substanța otrăvitoare, ducând la decesul lui.

„Florin Ristei: Da bă, a murit Bozo.

Speak: Dar cum?

Florin Ristei: Să le zic oamenilor, să aibă grijă.

E o plantă, bă, s-a otrăvit cu o plantă din casă.

Speak: Cum din casă? Tu ai plante otrăvitoare în casă?

Florin Ristei: Știam că e otrăvitoare mizeria aia de Dieffenbachia (n.r. nume de plantă), o știi sigur, aia cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, dar nu e așa periculos, că mai lingeau, nu era nicio problemă. Numai că a murit planta și eu am întrebat-o pe mama cum o reînviu. Ea mi-a zis >.

M-am dus în bucătărie, pe blatul de la bucătărie, am tăiat-o la noduri și a început să secrete( n.r. substanța otrăvitoare). Patru ore mi-au luat foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor, să întreb cu ce să mă dau. Ardeau mâinile și mi se umflaseră.

Nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins și trei zile săracul a dormit pe blatul de la bucătărie, cred că să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui n-a dormit în bucătărie. În ultima zi când mi-am dat seama(…) l-am sunat pe Grasu’ meu, zic >. Când s-a dus era deja târziu, nu mai avea ficat. Mă întreabă doctorul și atunci am făcut legătura! I-am zis că luni, era deja miercuri, am tăiat o plantă și mi-a zis (…)”, a povestit îndurerat Florin Ristei despre pierderea animalului de companie, în cadrul podcastului pe care îl moderează împreună cu Speak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`