Prima pagină » Cultural » Florin Ristei se declară un bărbat împlinit la vârsta de 35 de ani. Ce spune carismaticul artist despre femeia care i-a cucerit inima

Florin Ristei se declară un bărbat împlinit la vârsta de 35 de ani. Ce spune carismaticul artist despre femeia care i-a cucerit inima

12 sept. 2022, 08:18,
BZI.ro, în Cultural

Îndrăgitul cântăreț și prezentator tv Florin Ristei se declară un bărbat împlinit la vârsta de 35 de ani. Acesta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de logodnica sa, Naomi Hedman. Relația celor doi a fost privită cu suspiciune de unii, însă Florin Ristei și frumoasa lui iubită nu au ținut cont de criticile celor din jur și formează de ceva timp un cuplu. Iată ce spune carismaticul artist despre femeia care i-a cucerit inima.

Florin Ristei se bucură de succes la vârsta de 35 de ani

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră impresionantă în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Cântărețul s-a remarcat la numeroase emisiuni tv, făcând parte din juriul unor competiții celebre și a prezentat show-uri pe placul publicului autohton.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Florin Ristei radiază de fericire și în viața amoroasă. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Naomi Hedman, pe care a cerut-o în căsătorie. Cei doi au planuri mărețe de viitor și vor să se căsătorească.

Florin Ristei are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima. Celebrul cântăreț a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe logodnica sa.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.”, a declarat acesta.

Iubita lui Florin Ristei deține o avere uluitoare și câștigă sume impresionante din activitatea sa de model, dar și din proiectele muzicale. Naomi Hedman și Florin Ristei se iubesc mai mult ca oricând și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze tandre.

De împliniri pe plan personal are parte și carismaticul actor și prezentator Cosmin Seleși. Acesta are succes în carieră, iar în viața privată se mândrește cu familia sa superbă.

Ce spune îndrăgitul artist despre logodnica sa

Florin Ristei este mai fericit ca oricând alături de Naomi Hedman, femeia care i-a cucerit inima. Cei doi au planuri de căsătorie și nu ezită să își declare public iubirea. Logodnica lui Florin Ristei face furori nu doar la noi în țară, ci și peste hotare. Frumoasa vedetă este numită ,,iepuraș Playboy” și încinge imaginația multor bărbați de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Nu de puține ori iubita lui Florin Ristei a fost protagonista unor pictoriale îndrăznețe. Mai mult, aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile incendiare au un număr impresionant de urmăritori.

Florin Ristei are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubita sa și nu exclude posibilitatea de a pleca din țară împreună cu aceasta pentru a-și întemeia o familie și a construi un viitor frumos.

„M-am gândit şi la asta, dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a declara artistul.

La vârsta de 35 de ani, Florin Ristei se bucură din plin de celebritate, iar în viața privată radiază de fericire alături de logodnica sa, Naomi Hedman. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri de căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *