Prima pagină » Radio » Actualitate » Florin Ristei, revoltat după selecția pentru Eurovision: „Acest concurs are zero credibilitate”

Florin Ristei, revoltat după selecția pentru Eurovision: „Acest concurs are zero credibilitate”

14 feb. 2023, 11:11,
în Radio

Artistul Florin Ristei a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, după ce a avut loc Selecția Națională Eurovision 2023. Cu toate acestea, el l-a felicitat pe Theodor Andrei, interpretul care va reprezenta România. Florin Ristei este nemulțumit de faptul că la noi în țară această competiție și-a pierdut credibilitatea.

Sâmbătă, 11 februarie 2023, Televiziunea Română a organizat finala națională pentru a piesa ce va reprezenta țara noastră la Eurovision 2023. Astfel, în urma voturilor online și offline, România urmează să participe la concursul care va avea loc la Liverpool, Marea Britanie, cu piesa „D.G.T.”, interpretată de Theodor Andrei. Însă, foarte multă lume a contestat procesul de selecție a pieselor, dar și slaba organizare.

Florin Ristei, revoltat după selecția pentru Eurovision

Cunoscutul artist a transmis pe rețelele de socializare un mesaj dur referitor la Selecția Națională Eurovision 2023. Totodată, acesta a avut ceva de spus și la adresa lui Theodor Andrei, artistul care va reprezenta România. Pe contul său de Facebook, Florin Ristei a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la voturile exprimate de către public.

Prezentatorul de la Antena 1 susține că acest concurs muzical nu mai are credibilitate la noi în țară și a explicat care e motivul pentru care are această părere. În același mesaj publicat pe rețelele sociale, cântărețul i-a transmis felicitările lui reprezentantului României la Eurovision 2023 pentru această reușită și l-a îndemnat pe acesta să se bucure de experiență.

„0.18% din populația României a votat aseară la Eurovision. Câștigătorul a fost ales cu voturile a 0.028% din populație. Eu sunt curios când își va da TVR seama că e jalnic ce se întâmplă și că acest concurs are zero credibilitate la noi în țară, din cauza lor. Apropo, 500 mii de euro buget pentru Eurovision România, din care 200.000 de euro doar pentru selecția națională de aseară. Cunosc copii, pe internet, care fac conținut audio-video mai profi, cu bani mai puțini. Felicitări, Theodor Andrei 🤘🏽 Fă ce știi tu mai bine acolo și bucură-te de experiență. Baftă!”, a fost mesajul lui Florin Ristei.

Cine este Theodor Andrei

În vârstă de 18 ani, Theodor Andrei este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor. Acesta a obținut peste 200 de premii în festivaluri naționale și internaționale de muzică, cu peste 100 de melodii compuse.

Totodată, acesta este semifinalist al primului sezon „Vocea României Junior“ (2017) și concurent până la faza bootcamp la „X Factor România“ (2020).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *