Prima pagină » Cultural » Florin Ristei face furori pe Instagram alături de iubita sa. Naomi Hedman nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare

Florin Ristei face furori pe Instagram alături de iubita sa. Naomi Hedman nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare

01 iul. 2022, 09:42,
în Cultural

Carismaticul și energicul Florin Ristei face furori pe Instagram alături de iubita sa. Cei doi formează de ceva vreme un cuplu și radiază de fericire împreună. Mai mult, Florin Ristei a cerut-o în căsătorie pe focoasa lui iubită și au planuri mărețe de viitor. Naomi Hedman nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare la evenimentele mondene și încinge imaginația multor bărbați.

Florin Ristei se mândrește cu iubita sa pe Instagram

Florin Ristei este mai fericit ca oricând alături de frumoasa lui parteneră, Naomi Hedman. Cei doi formează un cuplu de mai mult timp și atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează împreună în spațiul public. Iubita lui Florin Ristei a participat în anul 2020 la X Factor România, iar de atunci frumoasa mulatră și carismaticul cântăreț sunt împreună.

Cu toate că relația celor doi artiști a fost criticată de unii, Florin Ristei și Naomi Hedman nu au ținut cont de replicile dure ale celor din jur și au demonstrat cât de mult se iubesc. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene. Florin Ristei se mândrește cu iubita sa pe Instagram și se declară un bărbat împlinit.

Logodnica lui Florin Ristei are un trecut controversat, fiind numită peste hotare iepuraș Playboy. Aceasta a făcut furori în Marea Britanie după ce a participat la show-ul „Ex on the beach”, emisiune plină de scene incendiare.

,,Există camere de filmat peste tot, dar când a fost vorba de sex nu a fost o problemă. Nu îți ia mult timp să uiți că sunt acolo. Chiar uiți că porți un microfon în unele momente. Toată lumea face sex. Este un reality-show, iar în viața reală oamenilor le place să facă sex.”, a declarat iubita lui Florin Ristei.

Focoasa mulatră își asumă trecutul și fiecare apariție îndrăzneață. Aceasta nu ezită să pozeze provocator ori de câte ori are ocazia și pune pe jar inimile multor bărbați cu formele sale fără cusur. În prezent, Florin Ristei și Naomi Hedman sunt mai fericiți ca oricând și au planuri mărețe de viitor.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Rait. Actorul se mândrește cu frumoasa lui soție și se declară un bărbat împlinit. Și celebrul prezentator Cosmin Stan are o familie superbă, însă este foarte discret când vine vorba de viața privată.

Naomi Hedman nu ezită să pozeze în ipostaze incendiare

Iubita lui Florin Rostei, frumoasa Naomi Hedman, arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Cu un fizic de invidiat, tânăra în vârstă de 28 de ani încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale îndrăznețe. Originară din Londra, aceasta a decis să se stabilească în România după ce s-a îndrăgostit de faimosul artist Florin Ristei.

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și radiază de fericire împreună. Florin Ristei nu ezită să își răsfețe logodnica de fiecare dată când are ocazia, fiind surprins de nenumărate ori în ipostaze tandre alături de partenera sa.

Aceștia sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și își surprind fanii cu fotografii și filmulețe inedite. Naomi Hedman pozează sexy în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Extrem de sinceri cu publicul, cei doi artiști se bucură din plin de viață și recunosc că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Florin Ristei și iubita sa, Naomi Hedman, se afișează în ipostaze romantice pe Instagram. Cei doi au planuri mărețe de viitor și radiază de fericire împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *