Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Ristei, declarație de dragoste pentru Naomi Hedman. Ce a dezvăluit artistul despre logodnica lui

Florin Ristei, declarație de dragoste pentru Naomi Hedman. Ce a dezvăluit artistul despre logodnica lui

29 sept. 2022, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Îndrăgitul cântăreț și prezentator tv Florin Ristei se declară un bărbat împlinit la vârsta de 35 de ani. Acesta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de logodnica sa, Naomi Hedman.

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au o relație de invidiat. Artista l-a cucerit pe juratul de la „X Factor” încă de la prima sa apariție în concurs, iar de atunci cei doi se înțeleg de minune. Ba mai mult, declarațiile de dragoste dintre ei sunt dovada că se iubesc cel puțin la fel de mult ca la început.

Florin Ristei, declarație de dragoste pentru logodnica sa

Cântărețul nu pierde nicio ocazie în care să-și exprime dragostea pentru Naomi Hedman și se mândrește de fiecare dată cu ea. Într-un interviu pentru Antena Stars, Florin Ristei i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale, Naomi Hedman, și a dezvăluit în fața camerelor ce apreciază cel mai mult la ea. Artistul a spus că este fascinat de atitudinea pe care o are logodnica sa.

De asemenea, Florin Ristei a declarat că diminețile alături de partenera sa sunt speciale, iar gesturile romantice dintre ei sun nelipsite. Astfel, cei doi artiști se bucură zilnic de prezența celuilalt, iar împreună fac o echipă pe măsură.

„Ne potrivim de minune, uită-te la noi. Nu o văd ca pe un achievement (n.r realizare). Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine. (…) Dar e frumos să mă trezesc lângă ea în fiecare dimineață și să o sărut pe frunte înainte să plec la muncă, și nu mai vreau să mai plec la muncă”, a declarat Florin Ristei în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum s-a acomodat Naomi Hedman în România

Cei doi s-au cunoscut în 2020 la filmările emisiunii „X Factor”, Naomi fiind una dintre concurente, eliminată însă pe parcursul show-ului, iar artistul a fost jurat în sezonul 9. Relația lor a început după ce Naomi a fost eliminată din show-ul de talente, iar la finalul anului 2020 s-au logodit. Într-un interviu pentru VIVA!, Naomi Hedman a vorbit despre cum s-a acomodat în România.

„Nu cred că mă voi putea obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024