Florin Ristei a dat cărțile pe față când a văzut imaginile cu Oana Matache și Radu Siffredi! „Mor când îi văd! Mergeți acasă”

22 feb. 2024, 10:07,
BZI.ro, în Cancan

Florin Ristei a surprins pe toată lumea cu o reacție neașteptată la adresa Oanei Matache și a lui Radu Siffredi.

Artistul nu s-a ferit să-și exprime opinia publică despre participarea lor la un show TV. Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat cu curaj provocarea de a participa împreună la emisiune, unde sunt puși în situația de a-și testa limitele personale și, mai ales, soliditatea relației lor.

Oana Matache și Radu Siffredi în fața unei provocări

Este evident că participarea la emisiune a reprezentat o provocare considerabilă pentru Oana Matache și Radu Siffredi. Relația lor a fost deja controversată, fiind criticată de o parte a publicului. Comentariile negative ale lui Florin Ristei la adresa lor nu au făcut decât să accentueze presiunea.

Florin Ristei a fost sincer atunci când a observat imaginile cu Oana Matache și Radu Siffredi. În timpul podcastului pe care îl prezintă alături de Speak, el a admis că anumite acțiuni făcute de Oana Matache și Radu Siffredi l-au incomodat în fața tuturor.

Florin Ristei, despre Oana Matache și Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi sunt parteneri într-unul dintre cele mai recente show-uri din țara noastră. Drumul lor până acum a avut momente bune și rele, dar au afirmat că pentru ei este mai important să se distreze și să descopere cât de bine se cunosc, chiar dacă nu sunt împreună de mult timp. Florin Ristei și Speak au discutat despre anumite momente din emisiune. Cei doi nu au ezitat să-și exprime public opinia în cadrul podcastului pe care îl conduc împreună.

Se pare că Florin Ristei a fost incomodat de faptul că Oana Matache și Radu Siffredi s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat, considerând că este un gest prea intim. De asemenea, el menționează că nu îi place să vadă astfel de gesturi la oamenii care se află în diverse locații publice.

„Speak: Ție îți plac săruturile astea la televizor?

Florin Ristei: Nu! Nici în public! Rar mă pup, foarte rar!

Speak: Și eu!

Florin Ristei: Și dacă mă pup, mă pup scurt. Mai văd d-ăia prin mall, pe scările rulante. Mor când îi văd! Terminați, mergeți acasă, nu vreau să vă văd când vă luați limba în gură!

Speak: Da, nici eu nu pot. Nu duc!

Florin Ristei: Consider că e un gest destul de intim”, a fost o parte din dialogul purtat de Florin Ristei și Speak în cadrul unui podcast unde ai discutat despre gestul făcut de Oana Matache și Radu Siffredi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *