Prima pagină » Cancan » Florin Revesz, despre finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Florin Revesz, despre finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

24 iun. 2021, 12:25,
BZI.ro, în Cancan

Florin Revesz a vorbit despre finala „Chefi la cuțite” și a scos la iveală un detaliu total neașteptat. Cel mai recent sezon al show-ului culinar a fost unul cu totul și cu totul spectaculos. Concurenții au trecut prin situații și probe neprevăzute, iar rețetele pregătite de aceștia au fost cu totul și cu totul savuroase.

În plus, acest sezon a venit și cu o surprinză din partea producătorilor. Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol care se afla în ultimul ultimul trimestru de sarcină.

Florin Revesz este unul din bucătarii care au impresionat cel mai mult în competiție. Cei trei chefi au fost impresionați de calitățile acestuia încă din preselecții.

Florin Revesz, despre finala „Chefi la cuțite”

Sezonul 9 de la “Chefi la cuțite” a fost o adevărată oportunitate pentru Florin să demonstreze că nu degeaba a renunțat la ideea de a deveni inginer. Cu doar doi ani de experiență ca și bucătar, acesta a reușit să ajungă la un nivel de pregătire ce i-a adus în timpul competiției farfurii impecabile, ce au obținut maximul de puncte.

Deși nu a reușit să câștige emisiunea, Florin Revesz a câștigat inimile a zeci de mii de admiratori.

La scurt timp după finala „Chefi la cuțite”, concurentul a postat pe contul său de Instagram imagini în care apare petrecând timp alături de membri din toate cele trei echipe, semn că între concurenți s-a format o adevărată „familie”.

Imaginile a adunat mii de aprecieri și numeroase comentarii, semn că fanii „Chefi la cuțite” au savurat din plin fotografiile din culise și s-au bucurat să descopere faptul că între concurenți s-a născut o frumoasă prietenie și că, după battle-uri și dueluri, rivalii deveneau amici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florin Revesz (@florinrevesz)

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite, sezonul 9

Premiul cel mare a fost câștigat de Narcisa, care s-a măritat de la 14 ani. Premieră în istoria show-ului Chefi la cuțite. Este pentru prima dată când câștigătorul ales este o femeie.

După 9 sezoane grele, al nouălea fiind cel mai greu, fiind dublu la număr de battle-uri s-a încheiat. Câștigătorul a fost ales după perfomanțele apreciate de cel mai strict juriu culinar din România.

Majoritatea concurenților din echipe au căzut de acord la faptul că Elena și Cătălin ar fi fost cei care ar fi putut primi nota zero, rar întâlnită.

Reamintim faptul că sezonul 9 este al doilea din istoria emisiunii în care finala a fost reprezentată de un concurent din toate cele trei echipe.

O altă perfomanță notabilă este că Elena Matei este unul din puținii concurenți atât de tineri prezenți în finala show-ului și cu o șansă egală la titlul de câștigător al sezonului 9.

„Prima probă a fost condusă de unul dintre concurenți, a doua probă a schimbat clasamentul, iar a treia probă a decis câștigătorul. Unii jurați au dat note de 5 și alții zero”, a spus Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *