Prima pagină » Sport » Florin Prunea vrea Dinamo înapoi la Ministerul de Interne: „Dacă echipa nu se întoarce, va fi din ce în ce mai rău!”
Florin Prunea vrea Dinamo înapoi la Ministerul de Interne:

Florin Prunea vrea Dinamo înapoi la Ministerul de Interne: „Dacă echipa nu se întoarce, va fi din ce în ce mai rău!”

29 ian. 2020, 04:00,
în Sport

Florin Prunea crede că o soluție pentru ca Dinamo să revină la gloria de odinioară este ca Ministerul de interne să se implice din nou la echipa de fotbal. Chiar și finanțatorul Ionuț Negoiță declarase că ar agrea o asemenea variantă. Prunea a dezvăluit și un incident care l-a determinat să creadă că revenirea sub tutela ministerială ar fi salvarea clubului.

„Ieri am jucat un amical cu Tunari. M-am dus cu o zi înainte să văd și eu cum e terenul. Când am văzut lacăt, ușile închise, nu știam pe unde să o iau. Mi-am dat seama ce probleme sunt la Dinamo!

Noi nu mai avem nimic. Ne lasă clubul mamă, CS Dinamo, să venim puțin – joacă băieții, fac o baie și pleacă. Și mi-a zis generalul Langa: «Echipa asta când nu va mai fi la Ministerul de Interne, veți vedea ce probleme o să aveți!»”, a povestit managerul general de la Dinamo.

95 la sută din echipele românești sunt finanțate din bani publici

Florin Prunea nu crede că ar fi vreo problemă dacă clubul ar deveni din nou departamental, ba dimpotrivă. „Mai poate fi a Ministerului! Gaz Metan Mediaș nu ia bani de la stat? 95 la sută din echipele românești sunt finanțate din bani publici! Dacă echipa nu se întoarce înapoi va fi din ce în ce mai rău!

Ar fi o problemă ca 10 milioane de euro să meargă la copii și juniori pentru Ministerul Apărării sau cel de Interne? Eu cred că nu!”, a fost opinia lui Prunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *