Prima pagină » Cultural » Florin Piersic, mesaj pentru Valeriu Gheorghiță după nunta cu Monica Bîrlădeanu: „N-a avut și el altă treabă…”

Florin Piersic, mesaj pentru Valeriu Gheorghiță după nunta cu Monica Bîrlădeanu: „N-a avut și el altă treabă…”

10 oct. 2024, 13:13,
Cezar Bulgaru în Cultural

Florin Piersic a transmis un mesaj pentru Valeriu Gheorghiță după nunta cu Monica Bîrlădeanu. Medicul afiliat echipei medicale a Serviciului Român de Informații se ocupă de starea de sănătate a actorului, care, în ultimele luni, a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere medical.

Din fericire, artistul se află acum în proces de recuperare.

Pe 5 octombrie, Palatul Snagov a fost martorul unei frumoase ceremonii deosebite între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Deși detalii despre cununia civilă și cea religioasă rămân neștiute, informațiile despre petrecerea de după ceremonie au fost făcute publice.

Actrița și soțul său au petrecut alături de sute de invitați, bucurându-se de preparate delicioase într-un decor rafinat, presărat cu flori albe naturale. Printre momentele deosebite ale serii s-au numărat dansul mirilor și tăierea tortului, care au adăugat un plus de magie evenimentului.

Florin Piersic, mesaj pentru Valeriu Gheorghiță după nunta cu Monica Bîrlădeanu

Printre cele mai emoționante urări adresate proaspeților căsătoriți s-a numărat și mesajul lui Florin Piersic, care are o legătură deosebită cu Valeriu Gheorghiță.

Această conexiune a fost consolidată în momentul în care actorul a fost internat la spitalul SRI, unde a fost îngrijit de medic. Se pare că cei doi au păstrat o relație strânsă și au rămas în contact constant.

„După ce am fost internat la spitalul SRI-ului, unde, recunosc, cel care ieri s-a căsătorit cu o colegă de-a mea și pe care o iubesc mult de tot și care este foarte frumoasă. Noi vorbim acum de doctorul Gheorghiță Valeriu, care a avut grija mea și care și astăzi când vorbesc cu dumneavoastră, dimineață m-a sunat și a întrebat dacă sunt în regulă, că a primit felicitările mele, pentru că ieri s-a însurat.

N-a avut și el altă treabă în loc să se însoare, dar treaba lui, foarte bine.”, a declarat Florin Piersic la Știrile Kanal D, conform wowbiz.ro.

Florin Piersic a spus care este starea lui de sănătate

În cadrul aceluiași interviu, actorul a vorbit deschis despre problemele legate de sănătatea sa. În acest moment, Florin Piersic se află în Ungaria.

„Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna… Sunt mai bine, mult mai bine decât am fost. (…) S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul.(…)

Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră”, a mai spus Florin Piersic.

După evenimentul care a avut loc weekendul trecut la Palatul Snagov, Florin Piersic a transmis un mesaj pentru Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`