Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Piersic, lansare de carte de ziua soției sale. Marele actor român a făcut declarații la Antena Stars: ”Este prima și ultima”

Florin Piersic, lansare de carte de ziua soției sale. Marele actor român a făcut declarații la Antena Stars: ”Este prima și ultima”

11 dec. 2022, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Actorul a mai făcut un pas important în cariera sa strălucitoare și și-a lansat prima carte, astfel că va rămâne în urma lor o întreagă istorie scrisă. Florin Piersic a ales data pentru acest eveniment important într-o dată cu o altă importanță pentru el, și anume ziua soției sale. Cu toate că oamenii vor fi interesați de cartea lui, actorul nu va mai lansa un al doilea volum.

Florin Piersic și-a lansat cartea de ziua soției sale

Florin Piersic se află deja într-un punct înalt în carieră, fiind un adevărat simbol pentru teatrul românesc național, însă acest lucru nu l-a împiedicat să se bucure de o nouă realizare. Așadar, actorul și-a lansat prima carte, de ziua soției sale.

Actorul a împărtășit la Antena Stars cum a luat naștere această carte, spunând că ideea i-a venit după ce a primit atât de multe cărți de-a lungul vieții sale. În cartea sa, acesta a scris mai multe povestiri din viața sa, pe care le-a adunat din experiențele sale, iar volumul i-a fost dăruit și soției sale, de ziua ei.

”Prima și ultima carte. Le-am strâns toate, în bucățele mici. Am fost într-un loc, am scris o întâmplare, ca să nu o uit, dar de fapt, nu uit nimic, dar le-am scris. Într-o bună zi, primind atâtea cărți cadou, la îndemnul unei foarte bune cunoșțiințe ale mele, am zis ce ar fi să scriu și eu, să pun în hârtie ceea ce am scris eu. Eu nu scriu și mă gândesc ce sa scriu, ce îmi vine. Astăzi, culmea, este ziua soției mele. Abia a primit-o astăzi, dar ea știe din poveștile mele”, a declarat Florin Piersic.

Actorul ar fi vrut ca părinții lui să mai trăiască

Lansarea cărții i-a scos la iveală și latura sensibilă a lui Florin Piersic, astfel că a declarat că i-ar fi plăcut ca părinții lui să mai trăiască și în aceste momente. Mai mult, mama lui era persoana pe care a adorat-o foarte mult.

”Mi-ar fi plăcut să mai trăiască părinții mei. Mama mea, pe care am adorat-o, a fost o sfântă pentru mine, cred că nici nu avea respirație ca să poată să citească ce am scris eu”, a adăugat actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *