Prima pagină » Cultural » Florin Piersic, internat într-o clinică de recuperare. ”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul”

Florin Piersic, internat într-o clinică de recuperare. ”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul”

09 iul. 2024, 09:35,
BZI.ro, în Cultural

După ce a trecut prin momente grele, Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Acesta se reface și urmează un program strict pentru a reveni la obiceiurile normale.

Actorul își dorește ca din toamnă să se întoarcă pe scena teatrului.

Florin Piersic, internat într-o clinică de recuperare

După o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic despre el, actorul a revenit cu o serie de declarații.

”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte.”, a spus Florin Piersic la Romania TV.

Boala îl ține departe de scenă, dar planul său este să revină în fața publicului.

”Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a adăugat actorul.

Ce s-a întâmplat cu Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost internat pe data de 17 aprilie la Spitalul Militar din Cluj. Conform declarațiilor specialiștilor, simptomele manifestate de domnul Piersic au debutat cu trei zile înainte de internare.

„Situaţia era a unui pacient cu septicemie, cu o infecţie generalizată în sânge, cu un tratament antibiotic complex, dar care avea două particularităţi (…) proteză de genunchi şi material protetic în inimă, adică stimulatorul cardiac cu cele două sonde ale lui. (…) Ar fi trebuit extrasă proteza de genunchi. Sigur, este o acţiune pe care nu ne-o putem noi asuma, nu aparţine specialităţii noastre, dar în acelaşi timp, din nefericire, cum sigur putea să fie de aşteptat, s-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac, sonde care sunt direct în inimă”, a mărturisit atunci Horia Roşianu, într-o conferinţă de presă.

După internarea inițială la Cluj, Florin Piersic a fost transferat la mai multe spitale din București. Acolo, starea sa a cunoscut o ușoară ameliorare, problemele medicale cu care se confrunta începând să se rezolve. O etapă importantă a fost internarea și operația la Spitalul Foișor.

De curând, Florin Piersic, aflat internat într-o clinică de recuperare, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și despre dorința sa cea mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *