Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Piersic e într-o formă de zile mari! Actorul l-a provocat pe David Popovici la un concurs

Florin Piersic e într-o formă de zile mari! Actorul l-a provocat pe David Popovici la un concurs

10 sept. 2024, 18:41,
în Cancan ultimă oră

Florin Piersic e într-o formă de zile mari! Actorul l-ar fi provocat pe David Popovici la un concurs de înot! Asta dezvăluie Dan Negru, care spune că în trecut Florin Piersic l-ar fi învins chiar și pe el la competiții de înot!

„Toată lumea mă întreabă cum e Florin Piersic? Degeaba le spun că e bine că nu ma crede nimeni așa că azi l-am sunat ca să vă convingeți singuri. Vara asta n-am mai înotat împreună, îi place înotul și m-a băut de multe la concursurile pe care le făceam. Acu’ l-a provocat pe David Popovici. Eu am scăpat. David, ai legătura”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Florin Piersic și-a anunțat retragerea

Marele actor Florin Piersic, ajuns la vârsta de 88 de ani, își pregătește ieșirea din scenă. Actorul va face un turneu de adio prin țară, care va porni pe 27 ianuarie 2025, fix în ziua în care împlinește 89 de ani.
Florin Piersic va participa la o serie de evenimente unde va oferi interviuri speciale. Turneul de adio al marelui actor va trece prin Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Oradea.

„Vor fi de fapt niște interviuri de colecție, în care marele Piersic să povestească oamenilor din trecutul său, rememorând o serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate”, spun cei din anturajul actorului, conform Libertatea.

Dan Negru îl va însoți în turneu

Turneul lui Florin Piersic se va numi „The last Tour” și va porni în București, pe data de 27 ianuarie, de ziua de naștere a actorului.

„Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe strada, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț”, era mesajul pe care Florin Piersic îl transmitea publicului său, într-o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *