Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant, chiar de pe patul de spital! Actorul a anunțat când se va întoarce pe scenă: „Aștept cu nerăbdare să ne vedem la Teatrul Național din București”

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant, chiar de pe patul de spital! Actorul a anunțat când se va întoarce pe scenă: „Aștept cu nerăbdare să ne vedem la Teatrul Național din București”

19 mai 2024, 16:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Marele actor vrea să revină pe scenă cât mai curând.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din țara noastră, trece printr-o perioadă destul de dificilă. După ce s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, acesta se află în continuare la recuperare. Mai mult decât atât, vineri a trecut printr-o reevaluare cardiologică. Medicii de la Spitalul de Ortopedie „Foişor” au explicat că starea sa generală este stabilă și nu există schimbări notabile.

Se pare că în ciuda tuturor dificultăților prin care a trecut, Florin Piersic este optimist și privește încrezător spre viitor.

Ba chiar așteaptă cu nerăbdare momentul când își va reîntâlni fanii.

Florin Piersic așteaptă să revină pe scena teatrului

Reprezentanții Spitalului de Ortopedie „Foişor” au anunțat că starea lui Florin Piersic este acum stabilă, după ce vineri a trecut printr-o nouă evaluare cardiologică. Totodată, aceștia au anunțat că nu există modificări importante față de zilele precedente. Actorul a trecut prin multe probleme de sănătate dificile, însă acum primește un tratament adecvat și toată atenția medicilor, care par destul de încrezători.

La fel de încrezător este și maestrul. Nu mai încape îndoială că Florin Piersic își iubește fanii și implicit, scena teatrului. Gândul îi este doar acolo, motiv pentru care a transmis un mesaj emoționant, chiar de pe patul de spital. Acesta a anunțat că așteaptă cu nerăbdare momentul când se va întoarce la Teatrul Național din București.

„Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat și aștept cu nerăbdare ca să ne vedem la Teatrul Național din București. Cât mai aproape, în mai, iunie cel târziu, ne vom vedea…”, a mărturisit Florin Piersic pentru Realitatea.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic?

În ciuda faptului că la început medicii au fost destul de sceptici în legătură cu starea lui Florin Piersic, dat fiind faptul că are o vârstă înaintată și suferă de comorbidități, se pare că acum sunt destul de încrezători. Reprezentanții spitalului au anunțat și că marele actor fusese transferat de la secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic.

Acesta a început și primii pași spre recuperare, ba chiar a reușit să meargă singur pe distanțe scurte. Acum face kinetoterapie și rămâne de văzut cum va evolua starea lui de sănătate.

„Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic și se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare programului de kinetoterapie”, a anunțat reprezentanții Spitalului „Foișor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *