Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Piersic a mers la înmormântarea unui bun prieten în ziua în care a împlinit 86 de ani

Florin Piersic a mers la înmormântarea unui bun prieten în ziua în care a împlinit 86 de ani

28 ian. 2022, 17:10,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Florin Piersic a mers la înmormântarea unui bun prieten în ziua în care a împlinit 86 de ani. Actorul s-a întors special din Frankfurt pentru a-și lua adio de la Eugen Albu.

Ovidiu Purdea Someș, un apropiat al lui Florin Piersic, a declarat pentru Antena 3 că Florin Piersic își va petrece ziua aniversară rugându-se pentru Eugen Albu.

„Astăzi (n.r. 27 ianuarie) a fost o mare tristețe. Florin m-a prins de braț și mi-a spus ”nu pot să cred că Eugen nu mai este. Orice se va întâmpla pe pământ, oricât va evolua lumea sau va coborî, fără Eugen Albu nu va mai fi la fel.”. S-a uitat înspre el, m-a strâns de mână și a spus ”iartă-te, Eugen dragă.

Noi suntem mai muritori decât tine.” M-a luat de braț și a spus că își va dărui ziua lui Eugen Albu, că se va retrage în singurătate și se va ruga pentru el.”, a dezvăluit Ovidiu Purdea Someș pentru Antena 3.

Florin Piersic a împlinit 86 de ani

Florin Piersic este apreciat de milioane de români. A jucat în comedie, dramă, tragedie, atât în teatru, cât și în film, iar multe dintre rolurile sale nu au niciodată uitate de români.
Anul trecut, de ziua sa de naștere, Florin Piersic și-a închis telefonul și se pare că recurge la același lucru și anul acesta. În zona muntoasă, semnalul telefonic va fi cel mai probabil foarte slab. În urmă cu un an, actorul și-a explicat gestul retragerii sale printr-o scrisoare emoționantă publicată pe pagina sa de Facebook.

„An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat,. Eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire. Știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume’, a scris maestrul.

Promisiunea făcută de Florin Piersic

La finalul mesajului postat pe rețelele de socializare, Florin Piersic a făcut o promisiune pe care, cel mai probabil nu o va respecta.

„Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu altii și la anul facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc!”, a spus Florin Piersic.

Chiar și așa, actorul a declarat că se va întâlni cu fanii săi imediat ce pandemia de coronavirus va trece și nu va mai exista niciun risc. Florin Piersic joacă de peste 12 ani într-o piesă cu mare priză la public, regizată de Radu Beligan, „Străini în noapte”, alături de fosta sa colegă de la „Naționalul bucureștean”, Medeea Marinescu.

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024