Prima pagină » Radio » Actualitate » Florin Pastramă vrea neapărat un copil și speră ca anul acesta să i se îndeplinească visul. Ce spune despre Brigitte Pastramă

Florin Pastramă vrea neapărat un copil și speră ca anul acesta să i se îndeplinească visul. Ce spune despre Brigitte Pastramă

04 ian. 2022, 12:04,
BZI.ro, în Radio

Și dacă anul trecut a fost cum a fost, Florin Pastramă își dorește nespus pentru 2022 un copil cu soția sa Brigitte, și spune că lucrează intens la acest proiect. Iar timp va avea destul ținând cont că emisiunea Brigitte și Pastramă a fost scoasă din grilă de Antena Stars. De amintit că soții Pastramă au mai fost pe punctul de a deveni părinți în urmă cu doi ani, însă Brigitte a pierdut atunci sarcina.

Și dacă sfârșitul de an 2021 nu a fost unul tocmai bun pentru cuplul Brigitte și Florin Pastramă, cei doi speră la o revenire în 2022. Cei doi au aflat că Antena Stars nu va mai filma pentru reality show-ul „Brigitte & Pastramă”. În acest sens, ei vor avea mai mult timp să se ocupe de familia lor, dar și de cea mai arzătoare dorință a lui Florin Pastramă, aceea de a deveni tată.

Florin Pastramă o iubește foarte mult pe soția lui, Brigitte, și recunoaște că au o dragoste și o relație cu nebădăi. Însă tot el spune că așa este frumos, să fie cu adrenalină! Numai că Florin Pastramă are o mare dorință neîmplinită: aceea de a deveni tată. Așa că întrebarea cea mare este dacă îl va face sau nu Brigitte tată în noul an.

Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai cunoscute și mai efervescente cupluri din showbiz-ul autohton. Și cu toate că sunt de ceva timp împreună, cei doi soți încă nu au reușit să-și mărească familia. Într-adevăr, Florin și Brigitte au fost pe punctul de a deveni părinți după nuntă, dar fosta soție a lui Ilie Năstase a pierdut atunci sarcina. Cu toate acestea, cei doi nu au lăsat garda jos și își doresc ca planul lor să devină realitate.

„Eu îmi doresc ca bunul Dumnezeu să ne mărească familia! Îmi doresc un copil! Sara nu vrea fată, vrea ca Brigitte să facă băiat! Și așa îmi doresc și eu! Muncim, dar e greu cu Brigitte! Ea are doi copii și e normal să îmi doresc și eu unul”, a spus Florin Pastramă despre cea mai mare dorință a lui.

În rest, el recunoaște că în pofida relației tumultuoase pe care o are cu soția sa, cei doi se iubesc foarte mult și se înțeleg perfect chiar dacă din afară se vede altfel. Oricum, chiar dacă se ceartă, nu trece mult timp până să se împace.

Florin Pastramă are o promisiune neonorată față de soția lui

Și cum în decembrie a fost luna cadourilor, Florin Pastramă și-a amintit că încă mai are o promisiune neonorată față soția sa. Atunci când s-au cunoscut, el i-a promis că îi va cumpăra, odată, o geantă Hermes, care valorează nici mai mult nici mai puțin de 40.000 de euro. Ei bine, Florin Pastramă încă nu și-a îndeplinit promisiunea dar are de gând să o facă.

„I-am promis, în momentul în care am cunoscut-o, că îi fac cadou o geantă Hermes, de 40.000 de euro. Încă nu am putut să îi îndeplinesc și să i-o dăruiesc. Și chiar dacă aș avea banii nu aș putea să i-o iau pentru că trebuie să fiu membru la acea firmă și numai Brigitte este membru și trebuie să meargă cu mine. Cu ajutorul lui Dumnezeu o să-i îndeplinesc și această dorință”, a mai spus Florin Pastramă, care mai presus de toate își dorește și un copil cu soția sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *