Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce s-a aflat că el și Brigitte vor divorța. Primele declarații despre despărțire

Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce s-a aflat că el și Brigitte vor divorța. Primele declarații despre despărțire

03 iul. 2022, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu trei ani de zile, iar relația lor nu a fost lipsită de scandaluri și despărțiri, dar și împăcări. Ei bine, dacă până acum au reușit să-și găsească drumul înapoi spre celălalt, iată că acum lucrurile sunt mai serioase ca niciodată și se pare că nu mai exisă loc de împăcare.

În urmă cu câteva săptămâni, bruneta a anunțat în timpul unui eveniment monden că ea și Florin Pastramă vor divorța.

Ba mai mult, Brigitte a făcut niște dezvăluiri total neașteptate despre căsnicia ei:

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică” ,  a spus Brigitte Sfăt.

Până acum, Florin Pastramă nu a făcut nicio declarație în ceea ce privește despărțirea de cea care i-a fost alături la bine și la greu timp de trei ani, însă acum a rupt tăcerea.

Florin Pastramă, primele declarații, după ce s-a aflat despre divorț 

Până la momentul de față, Florin Pastramă a păstrat tăcerea, iar singura care a făcut declarații despre divorț a fost Brigitte, însă oamenii vor să știe și versiunea lui.

Ei bine, se pare că încă nu crede că este momentul să facă dezvăluiri despre acest subiect, ba mai mult, el a dezvăluit că tot ce a spus până acum soția lui ar fi fost adevărat, dar nu a intrat în prea multe detalii. A primis, însă, că după ce se vor mai liniști apele, va face și el primele declarații și va spune totul despre divorț.

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă.

Până acum, Brigitte și Florin Pastramă au avut tot felul de postări pe rețelele de socializare, iar internauții cred că, de fapt, mesajele pe care le-au publicat până acum sunt înțepături subtile la adresa celuilalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *