Prima pagină » Cancan ultimă oră » Florin Pastramă are acces la toți banii lui Brigitte. Ce au dezvăluit, după ce au fost la un pas de divorț

Florin Pastramă are acces la toți banii lui Brigitte. Ce au dezvăluit, după ce au fost la un pas de divorț

22 iul. 2022, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Vestea că Brigitte voia să divorețeze de Florin Pastramă a zguduit lumea mondenă, dar iată că dragostea a învins, iar acum s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Afaceristul a vorbit despre banii familiei și a dezvăluit că are acces total la veniturile vedetei. Ce au mărturisit cei doi.

Florin Pastramă și Brigitte au fost la un pas de divorț, iar mesajele subtile au tot curs, însă cei doi au decis să își mai acorde o șansă și se afișează împreună ca o familie fericită și împlinită.

Florin Pastramă a dezvăluit că are acces la banii soției sale

Brigitte și Florin Pastramă nu fug niciodată când vine vorba de muncă, iar bineînțeles că nu duc lipsă de bani. Omul de afaceri a mărturisit că el ține toți banii acasă, acesta a spus că și-a asumat rolurile de contabilă și secretară pentru soția lui.

„Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, când mergem, cu cine mergem”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.ro

Ce a mărturisit Brigitte

Brigitte a dezvăluit că Florin Pastramă se ocupă de bani, așa cum a spus și el. Vedeta a mai spus că soțul ei deține cheile de la seifuri și de la bijuterii, acesta se ocupăî inclusiv de încasări.

„El se ocupă de bani, de exemplu, banii sunt la mine în poșetă, dar încasările și tot el are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot. De obicei nu pot bijuterii pentru că merg mult la Biserică și el mi le ține, el mi le pune”, a spus Brigitte.

Cei doi soți se iubesc și știu cum să împartă treburile pe care trebuie să le facă când vine vorba de afaceri și nu numai. Brigitte și Florin Pastramă se bucură acum de o familie frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *