Prima pagină » Titlurile zilei » Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare. A vrut să violeze o mamă cu bebelușul în brațe
Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare. A vrut să violeze o mamă cu bebelușul în brațe

Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare. A vrut să violeze o mamă cu bebelușul în brațe

27 sept. 2024, 02:00, 1 ,
Dragoș SAVIN în Titlurile zilei

Individul care a intrat peste o femeie, în primăvară, și a încercat să o violeze a fost pedepsit. Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare. Acesta trebuie să stea 5 ani și 8 luni după gratii pentru faptele pe care le-a comis

Florin Ionescu, un individ care a încercat să violeze o tânără mamă a fost condamnat la închisoare. Ieri, judecătorii de la Judecătoria Iași au decis că acesta trebuie să stea după gratii 5 ani și 8 luni. Bărbatul a fost anchetat pentru comiterea mai multor infracțiuni.

„Condamnă pe inculpatul IONESCU FLORIN-MARIAN la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violare de domiciliu. Condamnă pe inculpatul IONESCU FLORIN-MARIAN la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol. Aplică pedeapsa complementară a interzicerii exercitării dreptului de a comunica cu victima ori de a se apropia de aceasta pe o perioadă de 5 ani. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din totalul celeilalte, respectiv, 8 luni închisoare, pedeapsa rezultantă fiind de 5 ani și 8 luni închisoare, la care se adaugă pedeapsa complementară și cea accesorie, stabilite anterior”, au stabilit judecătorii din Iași.

Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare după faptele din primăvară

Faptele pe care le-a comis în primăvara acestui an par desprinse din filme.

„La data de 23.03.2024, ora 1:56, a fost efectuată o sesizare prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a fost victima unei infracțiuni de tentativă la viol, organele de cercetare penală dispunând, la aceeași dată, începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, prevăzut de articolul 224 alineat (1), (2) Cod penal, și tentativă la infracțiunea de viol, prevăzut de articolul 32 alineat (1), raportat la articolul 218 alineat (1) și alineat (3^2) lit. e) Cod penal. În urma cercetărilor efectuate de organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, prin ordonanța din data de 25.03.2024, a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de o persoană de gen masculin, care a dobândit calitatea procesuală de inculpat sub aspectul comiterii în concurs real și în stare de recidivă a infracțiunilor anterior menționate”, a declarat procurorul Ștefan Fânariu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Clipe de groază pentru tânăra mamă din Iași

Bărbatul a intrat peste femeie cu un cuțit în mână și a oprit alimentarea cu energie electrică a casei, apoi a intrat în imobil, a lovit femeia și a început să o agreseze sexual.

„În ce privește circumstanțele faptice, în esență, s-au reținut următoarele: la data de 23.03.2024, în jurul orei 00:35, când persoana vătămată a încheiat apelul telefonic cu concubinul acesteia, aflat în străinătate, și în timp ce o adormea pe fiica sa, a constatat faptul că s-a întrerupt curentul. Pentru a vedea ce s-a întâmplat, s-a uitat pe geamul locuinței pentru a vedea dacă este energie electrică în sat, moment în care a văzut că iluminatul stradal funcționează și a decis să iasă din locuință pentru a vedea dacă și alți vecini au aceeași problemă. În momentul în care persoana vătămată a descuiat ușa de acces, inculpatul ar fi izbit-o la pământ și ar fi intrat în imobil fără permisiunea persoanei vătămate, iar în continuare, folosind un cuțit pe care i l-ar fi pus la nivelul gâtului, i-ar fi solicitat victimei să nu mai țipe, spunându-i că dorește să întrețină relații sexuale cu aceasta. Deși persoana vătămată s-a opus, inculpatul ar fi încercat să o dezbrace de pantaloni pe persoana vătămată, care s-a refugiat în camera copiilor, actul sexual prin constrângere rămânând în stadiu de tentativă și deoarece inculpatul a părăsit locuința persoanei vătămate”, a mai precizat procurorul ieșean.

O faptă similară a fost comisă și de un alt individ. Acesta a agresat-o sexual pe o femeie care se afla în casă, tot cu un copil. Iată că acum Florin Ionescu a fost condamnat la închisoare cu executare.

Comentarii
  • Trebuie castrat sau să dispară! Nu merită să trăiască printre oameni un asemenea nenorocit. Femeia respectivă a rămas traumatizată pe viață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024