Prima pagină » Cancan » Florin Dumitrescu și-a renovat recent casa. Îndrăgitul chef a schimbat total aspectul locuinței

Florin Dumitrescu și-a renovat recent casa. Îndrăgitul chef a schimbat total aspectul locuinței

28 mai 2024, 11:24,
în Cancan

Îndrăgitul chef Florin Dumitrescu și-a terminat de renovat recent casa, la care a făcut mai multe schimbări, mai ales în bucătărie. Iar rezultatul a surprins pe toată lumea, deoarece locuința pare schimbată total. În prezent, vila în care își petrece viața familia lui Florin Dumitrescu este una elegantă și confortabilă.

Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îndrăgitul bucătar are o viață la care mulți visează, fiind realizat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Recent, cuplul și-a renovat vila de lux, iar rezultatul este nemaipomenit.

Florin Dumitrescu și-a renovat recent casa

Florin Dumitrescu și soția sa locuiesc într-o vilă de lux, dotată cu o curte spațioasă. În urmă cu doar câteva luni, cei doi au ales să facă anumite modificări în căminul lor, concentrarea fiind mai ales în bucătărie, acolo unde cu siguranță Florin Dumitrescu își arată adevăratele talente.

De peste 10 ani, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, reprezintă un cuplu unit și simplu. Din rodul iubirii lor au ieșit două fetițe frumoase, Ava și Mia. Pentru cei ce nu știu, Florin Dumitrescu s-a cununat civil cu Cristina în anul 2013, iar la un an distanță, cei doi au ales să organizeze o nuntă intimă.

Acum, Florin Dumitrescu are o viață frumoasă și o familie la fel de frumoasă, care se bucură de liniște, iubire și, bineînțeles, de lux. Vila în care își petrec viața cei doi, alături de copiii lor este una elegantă și confortabilă, după cum se poate vedea și din imaginile din galeria foto.

Cu câteva luni în urmă, Florin Dumitrescu a mărturisit că își redecorează complet bucătăria, iar rezultatul final l-a prezentat pe Youtube. Dumitrescu a optat pentru mobilier într-o nuanță deschisă, la care a încadrat și o varietate de electrocasnice.

„Viața e mai mișto cu tapet”

Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, au îmbrăcat mai multe încăperi ale casei lor cu tapet. Dormitorul matrimonial este spațios și este decorat cu un tapet cu motive florale și de păsări care te duc cu gândul la o vacanță, departe de casă.

Camera fiicelor lor, Ava și Mia, este la fel de frumoasă, cele două fetițe se bucură de un dressing încăpător și bine organizat pentru hainele lor.

În curtea casei, acolo unde spațiul este cu adevărat generos, au fost create mai multe zone verzi, iar pentru cele două fetițe a fost amenajat un loc de joacă special.

„Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis «mamă». Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, a spus chef Dumitrescu.

„Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul”, a ținut să precizeze și soția bucătarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`