Prima pagină » Cancan » Florin Dumitrescu, în doliu după ce a murit socrul său. „Drum lin, bătrâne!”

Florin Dumitrescu, în doliu după ce a murit socrul său. „Drum lin, bătrâne!”

14 feb. 2022, 12:32,
în Cancan

Îndrăgitul chef Florin Dumitrescu este în doliu și trece prin momente cumplite după ce a murit socrul său, în urma unei lungi suferințe. Părintele soției simpaticului bucătar se lupta de câțiva ani cu o teribilă maladie, care i-a fost fatală în cele din urmă. Odată cu această dramă petrecută în familia lui Florin Dumitrescu, vedeta TV și-a așternut durerea pe rețelele de socializare.

Vedeta Antenei 1 Florin Dumitrescu și-a surprins fanii după ce a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Cunoscutul chef și-a luat adio de la o persoană foarte dragă din viața lui, tatăl soției sale. „L-am iubit ca pe un tată. Drum lin, bătrâne!”

Florin Dumitrescu, în doliu

Cunoscutul chef a transmis recent, pe rețelele de socializare, că socrul lui a încetat din viață. Bărbatul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, iar organismul lui a cedat, în cele din urmă. Florin Dumitrescu și familia lui trec prin momente dificile, după ce socrul acestuia a decedat, în urmă cu puțin timp. Bucătarul a scris câteva rânduri emoționante în amintirea celui care i-a fost ca un al doilea tată și care a lăsat un gol imens în sufletele celor apropiați.

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe chef Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă în august sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de chef Sorin Bontea, la emisiuni. Prima dată când l-am cunoscut m-am prezentat cu numele «Viorel», că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu.

Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există. Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc. Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-meu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta! (…) Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!”, a fost mesajul scris de chef Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Soția lui Florin Dumitrescu este devastată de pierdere

Soția lui Florin Dumitrescu nu-și poate reveni din șoc, de când tatăl ei s-a stins fulgerător, pe patul de spital. Potrivit declarațiilor acesteia, bărbatul trecuse prin mai multe intervenții chirurgicale din cauza unor probleme serioase de sănătate. Din nefericire, însă, organismul i-a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic.

„Azi dimineață, tăticul meu bun a plecat spre Ceruri! În urma mai multor operații, organismul lui a cedat, dar nu înainte de a ne aștepta ca să ajungem la el. Îl priveam cu dragoste și neputință încercând să găsesc orice ajutor pentru a-l face bine și a-l aduce acasă… El voia acasă!

E încă un șoc și nu pot să cred că scriu aceste rânduri, dar tati nu mai e și doare rău de tot! Vreau doar să vă spun că noi toți avem tendința de a ne lăsa duși de valul vieții și câteodată uităm ce e cu adevărat important. De azi, pe ecranul telefonului meu nu o să mai apară că mă sună TATI și tremur și plâng pentru că îmi dau seama că nu o să-l mai aud niciodată spunând «Ce faci, ciocârlia mea?». Vă rog, bucurați-vă de ai voștri cât îi aveți!”, a scris Cristina Dumitrescu, pe contul de socializare.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024