Prima pagină » Cancan » Florin Dumitrescu, despre întoarcerea la TV: „Ne gândim să facem ceva împreună”

Florin Dumitrescu, despre întoarcerea la TV: „Ne gândim să facem ceva împreună”

04 dec. 2023, 14:27,
în Cancan

Florin Dumitrescu a făcut primele declarații după ce Antena 1 a intentat un proces împotriva sa, a lui Sorin Bontea și a lui Cătălin Scărlătescu în urma refuzului lor de a continua filmările pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Acum, bucătarul exclude posibilitatea de a se întoarce la TV.

Într-o conversație online cu fanii săi, Florin Dumitrescu a vorbit sincer.

Florin Dumitrescu, despre întoarcerea la TV

Florin Dumitrescu a dat răspunsuri la o serie de întrebări neplăcute despre cariera sa în televiziune după ce a demisionat de la emisiunea „Chefi la cuțite”.  Cheful a clarificat zvonurile cum că ar fi renunțat la show-ul culinar din cauza banilor, dar a explicat și că nu se va întoarce la televizor, chiar dacă au existat zvonuri că el și ceilalți doi vor avea o nouă emisiune la Pro TV.

De asemenea, el a menționat de asemenea că există exprimă dorință a avea un show culinar online alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online.

Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice’, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Irina Fodor, despre noii jurați de la „Chefi la cuțite”

Irina Fodor a dezvăluit pentru prima oară informații despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au decis să nu mai participe la filmările pentru acest show culinar de la Antena 1.

Într-un interviu acordat tvmania.ro, Irina Fodor a fost întrebată despre noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea a confirmat că înlocuitorii pentru chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au fost deja aleși, dar nu a avut o comunicare foarte intensă cu aceștia.

„Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți’, a mărturisit vedeta.

Pe pagina sa de Instagram, Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre întoarcerea la TV alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`