Prima pagină » Cancan » Florin Dumitrescu a făcut un anunț despre divorț pe internet, iar în primă fază fanii s-au speriat la maxim. Despre ce este vorba, de fapt?!

Florin Dumitrescu a făcut un anunț despre divorț pe internet, iar în primă fază fanii s-au speriat la maxim. Despre ce este vorba, de fapt?!

19 sept. 2023, 12:59,
în Cancan

Florin Dumitrescu a făcut un anunț surprinzător despre divorț pe internet, iar fanii acestuia s-au speriat la maxim.

După ce a câștigat încrederea publicului, chef-ul a devenit foarte activ pe platforma de socializare, unde îi ține pe utilizatori la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viață.

Florin Dumitrescu a făcut un anunț despre divorț pe internet. Iată la ce se referea celebrul chef

Recent, Florin Dumitrescu a făcut o declarație pe pagina sa personală de Facebook, referitoare la faptul că a hotărât să excludă câteva alimente din regimul său în perioada următoare. Vestea a fost comunicată de jurat într-un mod amuzant, afirmând că va „divorța” de aceste alimente. Din acest motiv, inițial, fanii au fost speriați, crezând că este vorba despre probleme în căsnicie.

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez si eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul din cadrul emisiunii culinare, pe pagina personală de Facebook.

Ulterior, fanii bucătarului au înțeles gluma bărbatului și chiar au apreciat-o, mulți dintre aceștia reacționând imediat în secțiunea de comentarii a postării.

„Zi-mi ce acte trebuie! Divorțez si eu de astea!!!”/ „Asta mi-am propus si eu de mult timp, dar tentatia?”/ „Cea mai buna alegere pentru a avea un stil de viata sănătos. Succes.”,  sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea bucătarului.

Florin Dumitrescu are o familie frumoasă

Florin Dumitrescu este văzut cel mai des în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, unde ezită să își exprime emoțiile și sentimentele. Însă, toate acestea apar atunci când vine vorba despre familia lui. Simpaticul chef și Cristina s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, astfel că au luat cea mai importantă decizie a vieții lor a trei ani distanță.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în restaurantul unde el lucra, iar mai apoi la puțin timp s-au mutat împreună. După atât de mulți ani de iubire, cei doi formează o familie perfectă, alături de cele două fetițe ale lor.

În iunie 2013 s-a născut primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, iar în aprilie 2015 a venit pe lume și Mia. Chef Florin are o relație specială cu fetițele sale și a creat special, pentru soția lui, un desert delicios, pe care l-a numit „Pomme du Sima”.

Recent, Florin Dumitrescu a făcut o declarație pe pagina sa personală de Facebook, referitoare la faptul că a hotărât să divorțeze, totul însă avea legătură cu o serie de alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *