Prima pagină » Cultural » Florin Dumitrescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cum a cucerit-o celebrul bucătar pe frumoasa lui soție

Florin Dumitrescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Cum a cucerit-o celebrul bucătar pe frumoasa lui soție

31 oct. 2022, 09:05,
în Cultural

Florin Dumitrescu a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură de viață. Acesta este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Dincolo de celebritate, Florin Dumitrescu are o familie superbă de care este tare mândru. Faimosul chef are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa și cele fetițe. Acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum a cucerit-o celebrul bucătar pe frumoasa lui soție.

Florin Dumitrescu a ajuns la vârsta marilor împliniri

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Acesta se bucură de un succes impresionant în carieră și are numeroase proiecte în televiziune alături de colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Pe cei trei îi leagă o frumoasă prietenie și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Florin Dumitrescu se declară un bărbat împlinit în viața privată și radiază de fericire la vârsta de 35 de ani. Faimosul chef are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și se mândrește cu cele două fete ale sale, Ava și Maria.

Înainte de a debuta în televiziune, Florin Dumitrescu a muncit enorm pentru a ajunge un bucătar de succes. Pasiunea pentru gătit a descoperit-o încă din adolescență, reușind să câștige primii bani ca ajutor de bucătar.

,,Pe la 18 ani eram responsabil de o bucătărie, cu angajaţi şi cu tot ce se întâmpla în ea. Pasiunea am început să o descopăr în timp ce lucram deja. Bucătăria a fost o dorinţă de carieră, am vrut să am un loc de muncă. (…)

Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama. Ea avea salariul 8 milioane de lei (n.r. – vechi), iar eu luam 25 de milioane, lucram în două restaurante. Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea, mai mulţi bani decât puteam cheltui.”, a declarat acesta.

În prezent, Florin Dumitrescu se bucură din plin de viața de familie și de succes în carieră. Acesta este extrem de apreciat de public și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Și colegul său de breaslă, Cătălin Scărlătescu, se menține tânăr și radiază de fericire alături de iubita sa. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actrița Doina Teodoru și au planuri mărețe de viitor împreună.

Ce spune faimosul bucătar despre soția sa

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Florin Dumitrescu se mândrește cu familia sa frumoasă. Acesta se bucură din plin de rolul de soț și tată și se declară un bărbat împlinit. Puțini sunt cei care știu cum a cunoscut-o bucătarul pe partenera lui de viață și cum a cucerit-o pe aceasta. Cei doi s-au cunoscut la restaurantul în care lucra Florin Dumumitrescu, unde aceasta venise să facă un material pentru blogul ei.

,,Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost.

Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!” a mărturisit acesta.

La vârsta de 35 de ani, chef Florin Dumitrescu are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se bucură din plin de rolul de tată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`