Prima pagină » National » Florin Condurățeanu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu! A fost condus pe ultimul drum de o mulțime de oameni

Florin Condurățeanu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu! A fost condus pe ultimul drum de o mulțime de oameni

01 iul. 2021, 15:25,
în National

Jurnalistul Florin Condurățeanu a fost condus pe ultimul drum în cursul zilei de joi, la înmormântarea sa asistând multă lume. Nea Țuțu își va dormi somnul de veci la Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor. Rând pe rând, mari personalități au venit să-și ia rămas bun de la unul dintre cei mai buni jurnaliști din România și să-l conducă pe ultimul drum. Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator.

Florin Condurățeanu a fost înmormântat joi, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nea Țuțu a ajuns la cavou, acolo unde marele jurnalist își va dormi de azi pentru totdeauna somnul de veci.

La înmormântarea lui Florin Condurățeanu a asistat foarte multă lume. La căpătâiul său s-au aflat soția, Gabriela Condurățeanu, și fiul, îndurerați. Durere de nedescris pentru familie, dar și pentru apropiații acestuia.

„Da, am stat cu el de vorbă în fiecare zi. L-am pupat de fiecare dată pe tata. Fii puternic, că o să trecem și peste chestia asta”, a declarat fiul regretatului jurnalist.

Un detaliu important la ceremonia funerară a jurnalistului l-a constituit cușca cu porumbei. Păsările au fost eliberate în momentul în care mașina mortuară a ajuns la cimitir. Atunci, oamenii prezenți au început să aplaude.

Totodată, la căptâiul jurnalistului s-au perindat rând pe rând printre care Cristian Popescu Piedone, care a adus o coroană mare de flori, dar și Meme Stoica. În sicriul lui Florin Condurățeanu a fost depusă o eșarfă a Rapidului. Cu o zi în urmă, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Presei și a fost acoperit cu Drapelul României. Familia, prietenii, dar și colegi de breaslă sau vedete, printre care Marius Tucă, Dan Diaconescu, Carmen Tănase, Monica Pop, Andrei Păunescu, Adriana Bahmuțeanu, Ovidiu Ioanițoaia, Vasile Dancu, Radu Popa, au fost prezenți pentru a-și lua rămas bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024