Prima pagină » Actualitate » Florin Cîțu verificat de Guvern după ce ar fi desfiinţat un departament care se judecă cu părinţii lui
Florin Cîțu verificat de Guvern după ce ar fi desfiinţat un departament care se judecă cu părinţii lui

Florin Cîțu verificat de Guvern după ce ar fi desfiinţat un departament care se judecă cu părinţii lui

07 iun. 2020, 10:00,
George Cristian în Actualitate

Informaţii ruşinoase ies la iveală despre Florin Cîțu, ministrul Finanţelor. Acesta ar fi desfintat un departament care se judecă cu părinţii lui. Informaţia a ajuns şi la urechile premierului.

Virgil Gural, consilier al lui Ludovic Orban pe probleme de ordine publica a declarat sâmbătă la Antena 3 faptul că premierul României a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului de Finanţe.

Premierul nu cunoaşte situaţia! Trebuie să se informaze

Virgil Guran, consilierul premierului pe probleme de ordine publica a declarat faptul că Ludovic Orban a ordonat verificarea informaţiilor apărute în spaţiul public. Acesta a spus jurnaliştilor faptul că premierul nu cunoaşte situaţia, dar vor fi făcute verificări.

„Da (n.r. – am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normală, că va verifica să vadă ce se va întâmpla. Orice trebuie verificat, lămurit, dacă este real sau nu. Noi avem această politică foarte clară, să verificăm şi o să vă prezentăm concluzia.”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu.

Asta înseamnă să fii ministru! Florin Cîțu ar fi desfiinţat o comisie care se judecă cu părinţii lui

Informaţiile apărute în spaţiul public sunt cu adevărat sensibile. Conform dezvăluirilor, ministrul Finanţelor ar fi desfintat Comisia Juridică din cadrul ministerului. Aceasta din urmă avea mai multe procese cu părinţii ministrului.

Sunt acuzații incredibile la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu. Acesta ar fi desființat Direcția Generală Juridică din Ministerul pe care îl conduce pentru a evita un proces în care e parte tatăl său. Familiei Cîțu i-a fost retrocedat un teren de 50 de hectare de pădure lângă pârtia de schi din Voineasa. Retrocedarea este acum subiect de proces, iar statul român ar trebui să fie apărat chiar de Ministerul condus de Cițu, care ar trebui să se judece cu părinții ministrului. Cîțu a desființat Direcția Generală Juridică a MF, prin HG 380 din 2020, pentru a evita procesul scrie stiripesurse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *