Prima pagină » Actualitate » Florin Cîțu va pleca în vizită în Ucraina și se va întâlni cu Volodimir Zelenski. UPDATE: Marcel Ciolacu se va deplasa și el
Florin Cîțu va pleca în vizită în Ucraina și se va întâlni cu Volodimir Zelenski. UPDATE: Marcel Ciolacu se va deplasa și el

Florin Cîțu va pleca în vizită în Ucraina și se va întâlni cu Volodimir Zelenski. UPDATE: Marcel Ciolacu se va deplasa și el

13 apr. 2022, 15:39,
în Actualitate

Președintele Senatului României, Florin Cîțu a anunțat că va pleca într-o vizită în Ucraina. Florin Cîțu se va întâlni cu Volodimir Zelenski, președintele țării. Fostul președinte al PNL este primul lider politic care a anunțat că va pleca în vizită în Ucraina.

Vă aducem aminte faptul că la Kiev au fost prezenți mai mulți lideri mondiali printre care și Boris Johnson care chiar s-a plimbat pe străzile orașului alături de Volodimir Zelenski.

UPDATE: Marcel Ciolacu se va deplasa și el la Kiev în Ucraina. Președintele Camerei Deputaților va face mai multe vizite în contextul în care România se va implica în reconstrucția țării afectată de război.

Florin Cîțu va pleca în Ucraina să se întâlnească cu Volodimir Zelenski

După discursul lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României care a fost ținut la cererea lui Florin Cîțu, președintele Senatului României mai face o lovitură de imagine. Florin Cîțu se va deplasa în Ucraina, în zona Kiev unde va avea întâlniri cu președintele Ucrainei dar și mai mulți oficiali. Acesta ar urma să plece spre Kiev miercurea viitoare. Invitiația ar fi fost trimisă de către Parlamentul Ucrainei către liderul Senatului României.

Incă nu se cunoaște cu exactitate ce program de vizită are Președintele Senatului României. Unele surse politice din Senat au afirmat pentru antena3.ro că vizita va fi una mai extinsă, nu numai în Kiev. Președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stafanciuk, este cel care care l-a invitat pe Florin Cîțu în Ucraina. Detaliile despre cât de lungă va fi vizita în Ucraina nu sunt știute. În aceste momente, detaliile suplimentare vor fi anunțate în momentul în care vor fi stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *