Prima pagină » Cancan » Florin Călinescu, devastat după ce și-a pierdut unul dintre copii. Prin ce tragedii a trecut celebrul actor 

Florin Călinescu, devastat după ce și-a pierdut unul dintre copii. Prin ce tragedii a trecut celebrul actor 

27 dec. 2021, 10:16,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul actor și realizator de emisiuni Florin Călinescu a fost devastat după ce și-a pierdut unul dintre copii. Acesta a avut parte de mai multe evenimente nefericite de-a lungul timpului, fiind marcat  de dispariția unor membri ai familiei. 

Dincolo de energia debordantă și optimismul afișat, Florin Călinescu ascunde o adevărată dramă. Iată prin ce tragedii a trecut celebrul actor.

Florin Călinescu s-a confruntat cu depresia după decesul unuia dintre copii

Puțini sunt cei care știu prin ce tragedii a trecut faimosul om de televiziune Florin Călinescu. Acesta ascunde o suferință de mai mulți ani, încercând să țină departe de ochii curioșilor viața lui privată.

Soția actorului, Ana Maria Călinescu, a luptat mai mulți ani cu o boală necruțătoare, iar în anul 2005 a decedat. Pierderea partenerei de viață l-a afectat enorm pe Florin Călinescu. Cei doi au avut un mariaj fericit, însă umbrit de un alt eveniment tragic.

Florin Călinescu și soția lui au devenit părinți la scurt timp după căsătorie. Venirea pe lume a celor doi băieți, Luca și Petru, le-a înfrumusețat viața.

Cu toate acestea, faimosul cuplu avea să fie încercat de multe greutăți. Florin Călinescu s-a confruntat cu depresia după decesul soției. 

Mai mult, pierderea acesteia a cauzat o suferință enormă și celor doi copii. Luca, unul dintre băieții celebrului realizator de emisiuni, nu și-a revenit după moartea mamei. În anul 2012, Florin Călinescu avea să treacă printr-o altă tragedie. 

La vârsta de 24 de ani, fiul său, Luca, s-a sinucis într-un hotel din Praga. Se pare că acesta nu a reușit să treacă peste moartea mamei, confruntându-se cu o depresie severă.

O altă vedetă îndrăgită de publicul autohton, care a luptat cu o boală incurabilă și a trecut prin momente extrem de grele este prezentatoarea Mihaela Tatu.

Ce tragedii ascunde celebrul actor

Florin Călinescu a demonstrat tuturor că este puternic și devotat publicului său. Cu toate acestea, actorul ascunde mai multe tragedii. 

După ce și-a pierdut soția, acesta a trecut printr-o altă suferință. La cinci ani după decesul partenerei lui de viață, ambii părinți ai lui Florin Călinescu au pierdut lupta cu o boală incurabilă. 

Se pare că dramele din viața faimosului om de televiziune nu s-au oprit. În anul 2012, fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis, suferind enorm după moartea mamei.

Un alt eveniment nefericit pe care îndrăgitul artist l-a ascuns de public a fost și moartea fiicei, la cinci luni după naștere. 

În pofida tragediilor prin care a trecut, Florin Călinescu s-a dedicat profesiei și publicului. Acesta se bucură de aprecierea publicului, fiind o prezență savuroasă la evenimentele mondene. Florin Călinescu își încântă admiratorii de fiecare dată cu glumele sale și cu energia debordantă.

Mai mult, actorul are o relație extrem de apropiată cu fiul său, Petru, de care este tare mândru.

În prezent, Florin Călinescu este moderatorul unei emisiuni la Prima Tv, după ce a decis să se retragă de la Pro Tv, spre surprinderea tuturor.

Florin Călinescu a suferit enorm după decesul unuia dintre copii. Actorul a trecut prin mai multe tragedii, fiind marcat de pierderea soției, a părinților și a fiului. Momentele grele din viața privată a artistului nu l-au oprit să se dedice actoriei și televiziunii, acesta având un număr impresionant de admiratori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *