Prima pagină » Cancan » Florin Călinescu a ironizat-o pe Olivia Steer. “Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia…”

Florin Călinescu a ironizat-o pe Olivia Steer. “Măi, Moisescu, eu m-am gândit foarte bine și când zici că Olivia…”

28 apr. 2021, 09:21,
BZI.ro, în Cancan

Florin Călinescu a ironizat-o pe Olivia Steer într-o pauză publicitară a showului “Românii au talent”.  Celebrul actor a vrut să îi adreseze câteva întrebări lui Andi Moisescu. Mai în glumă, mai în serios, una din întrebări a fost destul de indiscretă.

Juratul se îndoiește de faptul că nevasta colegului său ar fi cu adevărat raw-vegana, acestuia fiindu-i foarte greu să creadă că cineva poate trăi cu un asemenea regim alimentar.

Florin Călinescu a ironizat-o pe Olivia Steer într-o pauză publicitară

Dat fiind faptul că discuția a fost una în spirit de glumă, jurații de la “Românii au talent” s-au amuzat teribil. Andi Moisescu i-a spus că de acum înainte o va verifica pe nevasta lui pentru a se convinge dacă își păstrează ori ba regimul.

Andra: „Chiar dacă acum o să li se pară nedrept, o să se vadă pe TV și o să realizeze.”

Florin Călinescu: “Mai, Moisescu, eu m-am bandit foarte bine și când zici că Olivia pleacă între o ora și trei de acasă, nu cumva se duce la shaormerie, la ceva?

Andi Moisescu: „Ia să îi pun un cip, să o verific pe GPS.”

Florin Călinescu: „N-ai cum din clorofilă să stai în picioare, în p%$& Eu zis că ea se duce cu o prietenă undeva și amândouă rad câte un vițel de la un cap la altul.”

Andi Moisescu: „Eu știu ce fac ele când sunt amândouă?”

Florin Călinescu: „Ce crezi, e vreunul vegetarian? Sunt fripturi învelite în foi de salate, să creadă lumea că mănâncă cine știe ce.”

Andi Moisescu: „Eu știu, maestre, ce o face? O verific. O iau cu mine acolo că să vedem ce zice.”

Florin Călinescu: „Dar chiar du-o, ca să vină ospătarul la masă și să o întrebe: doamna Steer, ca de obicei? 14 chifteluțe și o jumătate de curcan. O friptură de 800 de grame?”

Olivia Steer le cere românilor să iasă în stradă

Olivia Steer mobilizează oamenii la protest, enumerând și motivele pentru care lumea ar trebuie să iasă în stradă:

”dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%”, ”enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fară fundament științific”, ”mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui”, ”morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, că animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului”, ”la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid”.

Florin Călinescu a ironizat-o pe Olivia Steer într-o pauză publicitară a showului “Românii au talent”. Nici Alexandra Dinu nu a scăpat de gura actorului, acesta având cateva remarci si la adresa acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *