Florin Busuioc Jr., replici dure pentru tatăl său celebru. „Nu sunt preșul nimănui…”

24 dec. 2021, 11:02
BZI.ro, în Cancan

Florin Busuioc Jr. are o relație tensionată cu tatăl său celebru și i-a adresat câteva replici dure. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv a mărturisit în repetate rânduri că există un conflict de câțiva ani între el și fiul său dintr-o căsnicie anterioară.

Cei doi au fost protagoniștii unui scandal de amploare. Iată ce spune fiul lui Florin Busuioc despre tatăl său faimos.

Florin Busuioc Jr. are o relație tensionată cu tatăl său

De câțiva ani, Florin Busuioc și fiul lui își adresează replici extrem de dure în spațiul public. Conflictul dintre cei doi a izbucnit după ce faimosul prezentator de la Pro Tv și-a părăsit familia pe când fiul acestuia era mic și și-a refăcut viața lângă o altă femeie. 

Florin Busuioc Jr. nu și-a iertat tatăl și a suferit enorm în adolescență. Din mărturisirile celebrului prezentator, acesta nu a ținut legătura cu familia o perioadă lungă de timp, dar a încercat ulterior să vorbească cu fiul său. 

Cu toate acestea, Florin Busuioc Jr. nu a trecut peste ceea ce a făcut tatăl lui, iar replicile dure la adresa acestuia au fost nenumărate.

În cadrul unui interviu, fiul prezentatorului a vorbit despre suferințele din viața sa, dar și despre relația tensionată pe care o are cu tatăl său.

„M-a afectat foarte tare absența lui din viața mea, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea. (…)

Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimănui, îmi pare rău că un om inteligent ca el acționează astfel.

Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui! (…) Sunt o persoană înțelegătoare și iertătoare, nu mă blochez în trecut, ce a fost, a fost, ce va fi, vedem noi.”, a declarat Florin Busuioc Jr.

Ce spune celebrul prezentator de la Pro Tv despre fiul său 

Florin Busuioc a recunoscut că a greșit în momentul în care și-a părăsit familia, dar este mulțumit de cariera pe care o are. Prezentatorul a precizat că dacă nu se îndepărta de familie, nu ar fi reușit să aibă succesul răsunător din televiziune. 

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc.

Acesta a încercat să reia legătura cu fiul său, însă relația a rămas la fel de tensionată. 

„Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu… mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat. El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. 

Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui.”, a mărturisit prezentatorul rubricii meteo.

La vârsta de 59 de ani, Florin Busuioc se bucură de succes pe plan profesional, însă în ultima perioadă s-a confruntat cu mai multe probleme pe plan personal. Pe lângă conflictul cu fiul său, prezentatorul a suferit un infarct și a fost la un pas de moarte.

Florin Busuioc Jr. are o relație tensionată cu tatăl său celebru. Cei doi se află în conflict de mai mulți ani, după ce prezentatorul și-a părăsit familia. În prezent, fiul lui Florin Busuioc se dedică muzicii, dorind să ajungă faimos în lumea artistică. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *