Prima pagină » Cultural » Florin Busuioc ascunde o mare suferință încă de pe vremea când era tânăr. ,,Dacă aș putea da timpul înapoi…”

Florin Busuioc ascunde o mare suferință încă de pe vremea când era tânăr. ,,Dacă aș putea da timpul înapoi…”

25 oct. 2022, 10:07,
în Cultural

Florin Busuioc ascunde o mare suferință încă de pe vremea când era tânăr. Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv a avut parte de multe momente grele pe plan personal și a fost la un pas să își piardă viața. Dincolo de succesul impresionant în carieră, acesta este extrem de discret când vine vorba de omul din spatele celebrității. Iată ce spune Florin Busuioc despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Florin Busuioc ascunde o mare suferință încă de pe vremea când era tânăr

Celebrul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv, Florin Busuioc, este extrem de apreciat de publicul autohton și are o carieră de succes în televiziune și actorie. Acesta reușește de minune să îmbine activitatea de la pupitrul știrilor cu marea sa pasiune, actoria. Florin Busuioc cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu energia sa debordantă și glumele savuroase.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Florin Busuioc ascunde multe suferințe în viața privată. Acesta a trecut prin momente extrem de grele încă de pe vremea când era tânăr și a fost la un pas să își piardă viața.

,,Am avut 800 de grame la naștere, eram cât o lingură. Am stat vreo 3 luni în spitale, îți dai seama ce incubatoare erau în 1962?! Am fost cel mai mic, mai rahitic, copil din Hunedoara până în clasa a IV-a. Și m-am apucat de ping-pong, apoi am făcut volei. Am crescut. Iar după trei ani de volei m-am apucat de atletism. Tata era regizor la Teatrul Popular, m-a chemat acolo, pe la 16 ani mi-a apărut dorința de a fi actor.”, a declarat acesta.

Problemele au continuat și mai târziu, când Florin Busuioc s-a confruntat cu probleme cardiace. Prezentatorul a fost la un pas să își piardă viața în anul 2018, când a suferit un infarct miocardic. Artistul a dezvăluit că stilul de viață dezordonat, programul încărcat și câteva vicii i-au cauzat numeroase probleme de sănătate.

,,Înainte, beam 16 cafele, acum mai beau așa, de plăcere. Dacă aș putea da timpul înapoi, asta aș face. Nu cu dragoste, cu nu știu, ci doar asta, să nu mă apuc de fumat! Cu mâncarea, cu băutura o rezolvi, dar cu fumatul e cel mai periculos. Nu mai beau deloc. Nici înainte n-o făceam.”, a precizat acesta.

Deși a avut parte de multe momente grele, Florin Busioc își păstrează optimismul și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Un alt artist îndrăgit de publicul autohton, care s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost la un pas să nu mai poată cânta este Dan Bittman. Acesta s-a refăcut complet și se menține tânăr. Cântărețul se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă celebrul prezentator

Florin Busuioc a trecut printr-un moment extrem de greu în anul 2018 când a fost la un pas să își piardă vața. De atunci, acesta și-a schimbat stilul de viață, a renunțat la fumat și dedică mai mult timp relaxării. Recent, Florin Busuioc a vorbit despre unul dintre cele mai dificile și dureroase evenimente din viața sa.

,,Fumatul, trei pachete pe zi, cele mai tari țigări de pe piață. Plus oboseala. Aveam atunci, în perioada aia, multe spectacole. Îmi luam concediu de la PRO, plecam peste tot în țară. Și fugeam după spectacol ca să prind știrile de dimineață, mă duceam direct în direct, mai băgam cafele, nesomn, mâncam prostii. A fost bine că m-a prins cu oameni în jur și nu noaptea, în somn.

Am avut noroc că un băiat, Bogdan, căruia îi voi mulțumi toată viața, a fost lângă mine și mi-a făcut resuscitare imediat, până să vină medicii, altfel… L-am întrebat: ,,Mă, dar cum ai avut tu prezență de spirit să-mi faci aia?!” ,,Păi, tatăl meu mi-a murit în brațe, infarct, iar eu n-am știut ce să fac atunci.”, a mărturisit acesta.

Florin Busuioc a avut parte de momente extrem de grele în viața privată și a fost la un pas să își piardă viața. Cu toate acestea, îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv și-a păstrat optimismul și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *