Prima pagină » Cancan » Florin Busuioc are un fiu în vârstă de 31 ani ce l-a ținut secret! Ce probleme de sănătate are prezentatorul?

Florin Busuioc are un fiu în vârstă de 31 ani ce l-a ținut secret! Ce probleme de sănătate are prezentatorul?

29 aug. 2022, 13:00,
în Cancan

Florin Busuioc, are un fiu în vârstă de 31 ani ce l-a ținut secret față de fiicele sale. Acestea au aflat de existența lui la 3 ani. Mai mult de atât, se pare că băiatul a simțit lipsa tatălui său și a precizat că a făcut tot ce a ținut de el pentru a se apropia de prezentator.

Vedeta a suferit un infarct în 2018, iar în prezent trebuie să țină sub control problemele legate de inimă. Florin Busuioc trebuie să aibă grijă și la greutatea pe care o are. Printre celebritățile ce s-au confruntat cu kilogramele în plus se numără și Ozana Barabancea.

Fiicele lui Florin Busuioc au aflat la vârsta de 3 ani că au un frate!

Florin Busuioc este unul dintre îndrăgiți prezentatori a rubricii „Vremea” din cadrul știrilor de la Pro TV. Acesta a fost căsătorit de două ori, la momentul de față având un mariaj cu Liliana. Bărbatul se simte împlinit alături de soția sa lângă care are două fiice, Natalia și Cantinca. Povestea de dragoste a celor doi este desprinsă din basme. Se pare că partenera sa i-a fost studentă, apoi relația a evoluat. Pentru a putea fi împreună cu Liliana, Florin Busuioc și-a dat demisia. Prezentatorul a precizat că la început nu au fost potriviți unul pentru celălalt și s-au reîntâlnit după circa 10 ani. 

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc.

Prezentatorul mai are un fiu în vârstă de 31 ani din prima căsătorie. Fiicele sale au aflat despre el abia la trei ani. Mai mult de atât, se pare că băiatul său se consideră un străin în viața tatălui său. Acesta a precizat că l-a afectat foarte mult că nu a fost lângă el, însă nu îl consideră vinovat pentru anumite alegeri pe care le-a făcut. 

„Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui! (…) Sunt o persoană înțelegătoare și iertătoare, nu mă blochez în trecut, ce a fost, a fost, ce va fi, vedem noi. Au fost multe încercări din partea mea, majoritatea s-au terminat rapid, ba că filma, ba că era în Deltă, ba că nu poate vorbi, că nu știu ce. Am renunțat, am înțeles că sunt un străin în viața lui.”, a precizat fiul prezentatorului. 

 Ce probleme de sănătate are prezentatorul?

Vedeta a fost la un pas de moarte în 2018, când a suferit un infarct pe scenă. Acesta a spus că la momentul actual merge constant la control și ține sub control problemele legate de inimă. Florin Busuioc a precizat că suferă și de obezitate. Bărbatul nu poate scăpa de kilogramele în plus, cu care se luptă de ani de zile. Prezentatorul a declarat că un factor pentru greutatea sa a fost faptul că a renunțat la fumat. Mai mult de atât, a trecut la un moment dat printr-un moment stresant ce l-a determinat să se îngrașe până la 110 kilograme. 

„Am avut mai multe perioade. Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, după aceea m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg. Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat.”, a precizat vedeta.

Ajuns la vârsta de 60 ani, Florin Busuioc este împlinit din toate punctele de vedere. Acesta este fericit alături de actuala sa soție și cele două fiice ale sale. O vedetă ce a avut probleme de sănătate este și Paula Hrișcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`