Prima pagină » Cancan » Florin Busuioc are două fiice superbe. Cum se împacă vedeta TV cu fata cea mare

Florin Busuioc are două fiice superbe. Cum se împacă vedeta TV cu fata cea mare

21 feb. 2022, 10:07,
în Cancan

Îndrăgitul prezentator TV Florin Busuioc are o soție și două fiice superbe cu care se împacă de minune și are grijă să nu le lipsească nimic. După cum se știe, prezentatorul meteo a mai avut o căsnicie în tinerețe, din care a rezultat un băiat. Busu și-a părăsit familia la acea vreme și a ales să-și refacă viața, declarând în urmă cu ceva timp că nu regretă ceea ce s-a întâmplat. Astfel, el are acum o familie frumoasă și se consideră împlinit din toate punctele de vedere.

Florin Busuioc sau Busu, așa cum îl cunoaște toată lumea, este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV. Deși este foarte cunoscut și apreciat pentru munca sa, acesta este foarte discret cu privire la viaţa sa personală. Și aceasta deoarece de-a lungul timpului s-au scris vrute și nevrute despre prima soție și fiul pe care i-a părăsit în tinerețe. Astfel, el a ales să-și refacă viața, iar acum se poate lăuda cu o soție pe care o adoră dar și cu două fiice, cea mare urmând să împlinească 18 ani în 2022.

Florin Busuioc are două fiice superbe

Florin Busuioc se poate considera un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes la ProTV, dar şi o familie frumoasă de care este tare mândru. Din actuala căsnicie, prezentatorul de la Meteo are două fiice, cea mare fiind aproape de vârsta majoratului. Busu are grijă ca celor două să nu le lipsească nimic, iar atunci când vine vorba de o rugăminte, Florin Busuioc nu stă prea mult pe gânduri.

Florin Busuioc este căsătorit de ani buni cu Liliana, actriță, care i-a dăruit două fete. Cea mare, Natalia, are 17 ani și este o adolescentă în toată regula, iar Catinca are 10 ani. Prezentatorul în vârstă de 59 de ani este mândru de fetele sale și recunoaște că nu este un tată exigent. Mai mult, el spune că are încredere în fiicele sale pentru că le-a oferit educația necesară pentru a lua cele mai bune decizii în viață.

Recent, fata cea mare, Natalie, i-a cerut vedetei de la ProTV să apară într-un TokTok cu ea. Zis şi făcut, iar filmuleţul a devenit imediat viral pe reţelele de socializare. Referitor la acest lucru, actorul și prezentatorul TV a explicat faptul că nu are niciun fel de problemă. Ba chiar a declarat că îi place să apară pe reţelele de socializare alături de fiicele sale:

„Nu m-a convis, mi-a zis: «…am zis!». Nu e nimic grav să apar într-un TikTok ca să-i fac ei content. Nu am nicio problemă”, a precizat Florin Busuioc.

Cum este relația tată – fiice în familia Busuioc

Florin Busuioc a mărturisit că este conştient de faptul că fiicele lui sunt domnişoare în toată regula, iar de acum timpul pe care îl va petrece alături de acestea va fi din ce în ce mai scurt. Cu toate acestea, prezentatorul le susţine şi le încurajează tot timpul în ceea ce îşi doresc să facă. Iar în legătură cu băiatul din prima căsnicie, fetele știu de fratele lor mai mare, dar nu au o relație cu acesta.

„Cea mare are deja Universul și prietenii ei. Pe cea mică încă o duc la gimnastică și mai mergem pe la mall împreună, o mai duc la școală. Sunt la vârsta la care încep să se desprindă. Nu încerc să le supraveghez foarte tare. Ele sunt cu capul pe umeri și știu ce au de făcut. Sunt niște fete foarte bune, foarte cuminți și am mare încredere în amândouă”, a mai povestit Florin Busuioc referitor la cele două fiice.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`