Prima pagină » Radio » Actualitate » Florin Birică a fost primul câștigător al emisiunii „Dansez pentru tine”. Ce s-a ales de el după 16 ani

Florin Birică a fost primul câștigător al emisiunii „Dansez pentru tine”. Ce s-a ales de el după 16 ani

06 dec. 2022, 11:17, 1 ,
în Radio

În urmă cu 16 ani, Florin Birică devenea primul câștigător al emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV, făcând pereche cu Andra Măruță. Tânărul care a impresionat o țară întreagă cu povestea lui a reușit să pună mâna pe marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Ulterior, Florin Birică a rămas și fără iubită dar și fără banii câștigați, în prezent fiind profesor la o școală gimnazială.

Puțină lume își mai aduce aminte de Florin Birică, cel care a triumfat în prima ediție a unui show celebru de la Pro TV. La vremea respectivă, fostul partener de scenă al Andrei Măruță a reușit să câștige marele premiu în valoare de 60.000 de euro! Anii au trecut, acesta are altă ocupație, ba chiar a rămas și fără iubită, și fără banii luați în urma emisiunii.

Florin Birică, primul câștigător al emisiunii „Dansez pentru tine”

În anul 2006, în urmă cu 16 ani, Florin Birică reușea să câștige prima ediție a emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV, încasând suma de 60.000 de euro. La momentul respectiv, fostul concurent era partener de scenă cu artista Andra Măruță. Însă, după ce a câștigat ediția de atunci, fostul concurent Florin Birică a rămas, ulterior, fără bani și fără partenera de viață.

La acel moment, viața lui Florin Birică-Anghel s-a schimbat. În urma succesului remarcant pe care l-a avut echipa din care a făcut parte și câștigarea finalei din 2006, bărbatul, originar din Iași, și-a achiziționat un apartament cu banii rezultați din câștigarea concursului. Atunci, Florin Birică se mutase alături de iubita lui, însă, cuplul s-a destrămat, după ce tânăra a plecat în Italia la muncă.

Până în anul 2017, Florin Birică a lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, pe poziția de educator. Bărbatul este membru al Filarmonicii Moldova din Iași, iar în prezent lucrează ca profesor la o școală gimnazială.

Cum arată acum Florin Birică

După ce s-a remarcat în anul 2006 la TV, în concursul de la Pro TV, Florin Birică a mai avut apariții pe micile ecrane. De exemplu, în anul 2019, fostul concurent de la „Dansez pentru tine” a mers într-o altă emisiune a postului din Pache Protopopescu. Acesta a participat la „Românii au talent”, pentru a susține un moment alături de corul Aletheia. Mai mult, în anul 2020, fostul concurent s-a revăzut cu artista Andra Măruță, în cadrul unui concurs ce s-a ținut în Iași.

Comentarii
  • Dansez_pentru_tine2006

    Dragi oameni de presă!
    Regret că vă puneți singuri în neplăcuta situație de a face copy-paste la tot ce scrie CAN-CAN sau WowBiz despre Florin Birica fără să vă documentați!
    1) Florin Birica NU a câștigat 60 de mii de euro (mai tăiați vreo 10mii)
    2) Florin Birica NU a rămas fără bani (ci și-a cumpărat apartamentul respectând clauzele din contractul său cu sponsorul de la acea vreme!)
    3) legat de „iubita” lui Florin Birica, vă aflați într-o gravă eroare. Este mai ușor să postați niște informații preluate decât să cercetați (logic… De ce ar fi în interesul vostru?). Florin Birica a spus că a plecat în străinătate tocmai ca să nu arate lumii neînțelegerile pe care le avea la acea vreme cu acea fata, și care ulterior au fost „devoalate” în direct chiar de ea la emisiunea Simonei Gheorghe de la Antena 1.
    4) Florin Birica A COLABORAT cu Filarmonica Moldova din Iași, dar NU a fost angajatul Filarmonicii!
    5) Florin Birică nu a participat la Românii au talent ALĂTURI DE CORUL ALETHEIA, ci ESTE PARTE INTEGRANTA A CORULUI Aletheia începând cu 2009.
    6) Florin Birica NU s-a întâlnit cu Andra LA UN Concurs, ci LA UNUL DINTRE CONCERTELE Andrei în colaborare cu Carrefour/Kaufland România!
    7) Florin Birica nu mai este angajatul DGASPC din septembrie 2021 (și nu din 2017 așa cum spuneți voi) – în urma reorganizării Centrelor de copii din Subordinea DGAPSC Iași;
    8) Florin Birica este/a ajuns profesor la O ȘCOALA Gimnazială (mai „de pe la țară așa”, că asta e…) în urma studiilor superioare absolvite și desigur, mai ales în urma susținerii UNOR EXAMENE naționale de TITULARIZARE și definitivat în învățământul preuniversitar destul de stresante și consumatoare de energie umană (altfel, Florin Birica nu ajungea la catedra ci se alegea de el praful sau ce doriți voi)
    Este regretabil că în loc să alegeți subiecte mai de interes actual, vă complaceti în situația să purtați sâmbetele unui om care își vede de traiul lui și și-l trăiește la fel ca „orice muritor de rând”, în limita bunului simț fără să epateze! Vă doresc mult succes și am încredere că în viitor veți ști ce să scrieți înainte de a posta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`