Prima pagină » Titlurile zilei » Florin Bejenaru, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași, a fost arestat! Modelele pe care le-a fotografiat în cele mai intime ipostaze i-au luat mințile. A violat și agresat 4 tinere, unele minore – EXCLUSIV/FOTO

Florin Bejenaru, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași, a fost arestat! Modelele pe care le-a fotografiat în cele mai intime ipostaze i-au luat mințile. A violat și agresat 4 tinere, unele minore – EXCLUSIV/FOTO

17 nov. 2023, 02:00, 28 ,
Lucian SAVA/Cosmina PUIU, în Titlurile zilei

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași a fost arestat. Florin Bejenaru este acuzat că a violat și agresat sexual 4 tinere. Unele dintre acestea erau minore, iar polițiștii au intrat pe fir după ce au primit plângeri

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași a fost arestat preventiv. Florin Bejenaru este acuzat că a agresat și violat patru tinere, unele dintre acestea fiind minore. Individul în vârstă de 60 de ani spune pe rețelele de socializare că este manager la Căsuța Fotografului. Ilegalitățile le-ar fi făcut în timpul ședințelor foto. Acesta și-ar fi atins modelele și le-ar fi constrâns să întrețină relații sexuale.

Povestea a ieșit la iveală după ce mai multe fete au depus sesizări la poliție. Pe fir au intrat polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale (BIC), iar, zilele trecute, Bejenaru a fost luat la întrebări. În urma probelor pe care oamenii legii le-au adunat, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Fotograful a ajuns din studio direct în spatele gratiilor după ce au ieșit la iveală toate detaliile. Ba mai mult, tinerele pe care le-a „pozat” și pe care le-a obligat să-i ajungă în pat sunt în vârstă de 16, 19, 21, respectiv 29 de ani.

„În baza sesizărilor formulate de 4 persoane vătămate de gen feminin, în vârstă de 16, 19, 21 şi, respectiv, 29 de ani, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei mun. Iaşi – B.I.C au început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 Cod pen., agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1, alin. 2 lit. c Cod pen., viol, prev. de art. 218 alin. 2 Cod pen., şi tentativă la viol, prev. de art. 32 alin. 1 Cod pen., rap. la art. 218 alin. 1 Cod pen.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanţa din data de 14.11.2023, a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de o persoană de gen masculin, sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art.219 alin.1, alin.2 lit.c) Cod pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen. (4 acte materiale împotriva fiecărei persoane vătămate, precum și una de viol, prev. de art. art.218 alin.2 C.pen., împotriva uneia dintre persoanele vătămate), toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen. În ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-a reţinut, în esenţă, faptul că inculpatul, în calitatea sa de fotograf amator, ar fi obişnuit să invite persoane de gen feminin în apartamentul său, din mun. Iaşi, sub pretextul efectuării unor şedinţe foto de tip fashion, creative art, budoir sau nude.

În acest sens, fie aborda persoanele care îi apreciau fotografiile încărcate pe pagina de Facebook administrată de acesta, fie efectua fotografii stradale şi apoi aborda persoanele fotografiate, în ambele situaţii propunându-le să participe la astfel de şedinţe foto. În cadrul celor patru şedinţe foto, sub pretextul necesităţii de a le aranja hainele şi în ciuda opoziţiei manifestată de persoanele vătămate, inculpatul le-ar fi atins pe cele patru persoane de gen feminin în zona sânilor şi a părţilor intime, în una dintre situaţii s-ar fi masturbat de faţă cu una dintre persoanele vătămate şi ar fi simulat un raport sexual, iar în altă situaţie, ar fi penetrat-o vaginal pe una dintre persoanele vătămate.

Prin ordonanţa organelor de cercetare penală, din data de 14.11.2023, s-a dispus reţinerea prezumtivului autor pentru o perioadă de 24 de ore, iar, la data de 15.11.2023, Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a admis referatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate pentru întregirea situaţiei de fapt şi stabilirea adevărului judiciar.

Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng, în niciun fel, principiul prezumţia de nevinovăţie”, a transmis procurorul Ștefan Fânariu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Pe pagina de Facebook, fotograful are o colecție impresionantă de poze cu femei, unele dintre acestea fiind în ipostaze mai mult decât provocatoare. Dacă se va dovedi că este vinovat, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Iași ar putea sta ani grei în spatele gratiilor.

Comentarii
  • Au mers târfele de bună voie, nu le-a trimis nimeni la el.

  • Unul din cei mai cunoscuti fotografi

    “Unul din cei mai cunoscuți fotografi” – sa fim serioși… cumpara și vinde pe olx echipamente și pozează pe strada, îți dai seama de la o posta ca e ciudat de la prima interacțiune cu el :)))

  • Nu sunt specialist, dar nici pozele nu par bine realizate. Nici măcar încadrările nu sunt făcute bine. Oameni fără un picior, fără o mână…

  • Îmi aduc aminte ca prin 2014 mergând cu copii la tenis în zona Copou, l am văzut pe acest individ care aborda tinere pe tema fotografiei, mi s a părut un gest incalificabil, atunci în mediu online cineva la postat, iar cetățenii Iașului au sărit în apărarea acestuia, spunând ca este un vlogar cunoscut, un fotograf extraordinar și ca noi suntem cei care nu ne putem adapta, etc. Deci domnilor care va recunoașteți și care i ati luat apărarea pe motiv ca asta i nul trend, sunteți la fel de vinovați ca și acest monstru.

  • Anunt pentru pozarii din orașul Iași: you next 😈

    @Un Șmecher
    noiembrie 17, 2023 la 5:09 am…

    Sper că și mama ta a pozat cu acest ” fotograf” si a stat in pozitii tulburătoare in fața lui. Esti un cretin!

    In altă ordine de idei, fetele respective au fost in apartamentul lui ca sa facă fotografii, nu s-au dus acolo ca să se f**tă cu un bătrânel cu un dslr in mână.
    El( pozarul) a fost cel care a inceput sa le agreseze sexual( scrie clar in articol).

    In anii ’90 era o regulă printre pozarii din Iași, ce femeie acceptă să pozeze NUD, aia e curvă și trebuie băgată in pat si făcut cu ea țaka-paka ! In vremurile alea multe femei au fost violate dar de rușine sau ce o să zică lumea, ele nu au mai depus plângere la poliție iar fotografii violatori au continuat să facă alte victime.

    Dragi pozari, vremurile s-au schimbat iar femeile sunt muuult mai deștepte in 2023, ele nu mai acceptă violul sau hărțuirea sexuală!!!
    … așa că țineți-vă mânuțele pe aparat și „ciucurelul” în izmene, ca să nu pățiți
    ca ” eroul” din poveștirea de azi și să petreceți cei mai frumoși ani stând aplecați și muncind in ocnele de sare sau la fabrica de scaune Jilava 🙃

  • Un Șmecger 2

    Sunt târfe,nu femei. O femeie nu pozează in pi$$$ goala :))

  • Pe instagramul lui sunt de toate. Nu stiam ca se accepta poze porno pe insta.
    M-am uitat pentru un prieten desigur.

  • Aveți perfectă dreptate(”un șmecher” și ”un șmecger 2”)!! O femeie serioasă, la vîrsta de 19, 20, 21 ani se pregătește pentru o profesie onorabilă, nu să arate curul la lume, iar dacă asta face este o curvă, fără nicio îndoială. Observ că unul mai sus, s-a ofuscat, cum că ”femeile de astăzi sunt mult mai deștepte” și nu mai acceptă propuneri de genul…….. Păi dacă-s deștepte, de ce nu-și fac o profesie onorabilă, nu să dea cu fofoloanca în drepta și-n stânga???

  • Un smecher 3

    E simplu, Enescule. Pt. ca-s proaste si curve. Asta e societatea. De asta se ard barbatii intre ei, ca s-au saturat de „curbe”. :)) Dar shhht, nu avem voie sa spunem ceva,se simt jignitee. Cand o sug se simt onorate.

  • Mulți fotografi au HIV. Dacă mai sunt și alte victime mergeti URGENT la spital si depuneți plangere la poliție.

    Umbla vorba prin Iași că unii dintre fotografii de ” succes ” din zona noastră ar fi purtători de HIV. Deci, mare atenție atunci când cădeți victime unor asemenea animale( un fotograf care violează o femeie se numeste animal).
    Majoritatea acestor prădatori stau si vânează doamne sau domnișoare de pe facebook sau instagram, asă că deschideți ochii si nu mai apelați la asemenea indivizi dubioși.

    Dacă doriți o sedință foto, apelați la fotografi care au firmă/ magazin la stradă, NU apelați la ” violatori” fara studio foto la stradă. Mare grijă și rog toate domnișoarele care au căzut victimă acestui fotograf violator/ sau altor „artisti fotografi sau pictori” sa meargă urgent și să-și facă toate testele de boli venerice(BTS), inclusiv HIV !!!

  • Lasa ca o sa se mai f%%% si cu alti fotografi si o sa fie toti HIV-isti :))

  • Lorena Cristian

    Eu am facut-o de buna voie. Dati-i drumul ca e nevinovat!

  • 📅 Ionel Ginjie, stomatolog

    E mare păcat de domnul fotograf. Are 3 copii/fete realizate pe care le-a facut de râs.
    2 din fetele domnului fotograf acuzat de viol sunt doctorite in Iași iar a treia e preoteasă un Iași. Sotia lui e si ea cadru didactic universitar la FEAA Iasi…uite cum te faci de rusine la o varsta inaintată in loc să crești nepoți si să joci sah in parcul Copou cu alti pensionari !
    De dimneață soția sta si plânge la mitropolie pentru iertarea păcatelor, săraca femeie prin ce a trebuit să treacă

  • De unde și până unde unul dintre cei mai cunoscuți fotografi? E prima oară când aud despre el. Câte expoziții a avut? Albume publicate? Premii? Fotografi cunoscuți din Iași (adică artiști fotografi) sunt Ionel Onofraș, Sorin Onișor, Ozolin Dușa, Dan Mititelu, Radu Aniculăesi, Adrian Cuba și alții mai tineri din generația lui Paul Pădurariu… Abia acum a devenit cunoscut fofoloncaru, pardon Bejenaru…

  • cetățean nelămurit

    Sigur este renumit ca fotograf și nu ca futograv?

  • un basinos neispravit

  • A sarit curvele in sus de 1 m Lasati pozatul si la munca

  • @Foto-amator

    Onofras alias Bebe,fostul primar al Iesilor?
    N-a stat și el la ,,mititica” tot pentru viol minore?

  • Onofras marele fotograf a stat la dr Vicol pentru viol.
    Marele fotograf…

  • 🎃 Ion de la Pașcani

    Urmează și alți fotografi din Iași să dea cu subsemnatul la poliție. Ca foarte mulți ating femeile sub pretextul că …vai,vreau să-ți aranjez țâța-n sutien și nu stă dreaptă sau uite,ața la bikini ți-a intrat intre buci și vreau să ți-o scot că nu dă bine in poză. ..toți pozarii ăștia enumerati mai sus de un zăpacit pozar de duminică trebuie sa meargă după gratii, foarte mulți nu-și țin mâinile acasa!

    Dragi fete si femei măritate, daca v-a atins un păduche fotograf, vă rugăm să sunați la 112. Nu vă jucați,multi din ei este violatori cu ștate vechi.

  • Fătucile care vor să impresioneze prin poze deosebite postate în mediul virtual au o stimă de sine scăzută cauzată în principal de lipsa dragostei părintești și a unei educații precare. Futografii ăștia bătrâni știu cum să le ademenească și „trateze”, dar mai dau și rateuri. Un sfat pentru ele: mergeți la pshilolog înainte de ședințele foto, nu după…

  • Trist e că mulți fotografi au boli cu trasmitere sexuală. Ar trebui sa fie controlați mai des asemenea pokemoni intergalactici.
    Cunosc 2 frați pozari care filmeaza pe la nunti in Iași și ambii au luat sifilis de la o chelneriță, sau a fost invers. Ideea e că soția unuia din ei e colegă de muncă cu nevasta me. A stat numai prin spitale din cauza lu’ bărbatu-su mare pozar,in realitate un lake de pozar cameraman care o și bate din când in când. Ășa viață trista ca acea femeie, mai rar…

  • Sa fie oare ala care este însurat tot cu o pozara de 2 lei, Smaranda Hobinca? Erau doi șarlatani penibili, acum vreo câțiva ani i-am cunoscut

  • Barbosii??

  • Nu este prima data când se întâmplă în România.

    Este vina lor ca accepta sa se lase fotografiate.

  • Sunt si bărbați fotografi care agresează sexual bărbați…mare atenție ! De aia atunci când faceți poze să nu vă aplecați sau să nu ridicați o monedă căzută pe jos că e vai de fundul vostru…pozarul face pac…si gata poza!😋

    E o meserie ce o să dispară cât de curând din cauza unor violatori ca băiatu’ ăsta care a apărut la ziar dar si din cauză că …AI !

  • marcelino Pavel

    Cine e libidinosu asta ca nu am auzit de el in viata mea, poate voi il faceti mare cu articolul asta de 2 lei jumate.

  • Bejenaru asta e neam cu Bebi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *