Prima pagină » Cancan ultimă oră » Floricica Dansatoarea i-a transmis un mesaj tăios lui Vladimir Putin

Floricica Dansatoarea i-a transmis un mesaj tăios lui Vladimir Putin

28 feb. 2022, 20:16,
în Cancan ultimă oră

Floricica Dansatoarea a devenit cunoscută atât pe rețelele de socializare, cât și în lumina reflectoarelor, datorită mesajului ei care a consacrat-o de-a lungul timpului și anume ”Să fie pace”. De data aceasta, a ținut neapărat să îi transmită un mesaj liderului rus Vladimir Putin. Iată ce i-a spus Floricica Dansatoarea președintelui!

Bineînțeles, la fel ca la orice fel de protest sau manifestație, Floricica Dansatoarea este prima care dorește să susțină pacea pe pământ, din orice punct de vedere. De ani de zile, femeia militează pentru pace.

Floricica Dansatoarea, mesaj pentru Vladimir Putin

Floricica Dansatoarea a uimit pe toată lumea cu o apariție pe rețelele de socializare, chiar din timpul protestului. Floarea Dragomir s-a declarat extrem de nemulțumită de invazia trupelor rusești în Ucraina.
Floarea Dragomir a mărturisit că nu dorește să mai vadă război și suferință pe pământ. De asemenea, Floricica Dansatoarea s-a arătat cât se poate de impresionată de suferința oamenilor și de faptul că, unii dintre cetățenii ucraineni, au rămas fără case în urma atacurilor rușilor.

Ei bine, Floricica Dansatoarea i-a transmis un mesaj tăios lui Vladimir Putin. Îl consideră răspunzător pentru toată suferința oamenilor și pentru clipele crâncene prin care trec ucrainenii din cauza lui.

Rugăminte pentru Vladimir Putin

Mesajul Floricicăi Dansatoarea s-a viralizat într-un timp extrem de scurt pe rețelele de socializare. Sute de mii de internauți au apreciat-o pentru vorbele pe care a dorit să i le transmită lui Vladimir Putin.

„Să fie pace! Domnul președinte Putin, fii om bun, nu vreau să fie război cu nimeni, domnul președinte. Putin, am o rugăminte, de la Floricica Dansatoarea, vreau să lași oamenii în pace, dă-ne libertate, te rog din suflet, domnul președinte Putin. Lasă-mă în pace, domnul președinte Putin, te rog din suflet, vreau pace, vreau libertate”, a spus Floricica Dansatoarea.

Bătălia dintre Rusia și Ucraina a început încă de la primele ore ale dimineții, pe data de 24 februarie, când președintele rus Vladimir Putin a lansat ceea ce el a numit o „operație militară specială”.

Au fost atacuri venite de pe mai multe fronturi (din nord, est și sud), iar rușii au țintit către mai multe orașe. Trupele ruse au ocupat de atunci teritorii și au făcut eforturi pentru a ocupa orașe importante, precum capitala Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`