Prima pagină » Actualitate » Flori de 5.000 de lei, mâncare şi băutură pe gratis. Ce alte nelegiuiri a mai făcut ‘Bodyguardul lui Dumnezeu’ pentru a fi arestat preventiv

Flori de 5.000 de lei, mâncare şi băutură pe gratis. Ce alte nelegiuiri a mai făcut ‘Bodyguardul lui Dumnezeu’ pentru a fi arestat preventiv

20 oct. 2022, 12:17,
în Actualitate

Un bărbat, zis şi ‘Bodyguardul lui Dumnezeu’, a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei fără să plătească. Individul este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Se pare că ar fi vorba despre Mircea Ursu zis și ”bodyguardul lui Dumnezeu”, cel care era deja anchetat pentru că a schimbat bani falși la mai multe case de amanet.

Soția nu a fost prezentă la audieri pentru că este în spital să își pună silicoane

‘Bodyguardul lui Dumnezeu’ a fost arestat preventiv

‘Bodyguardul lui Dumnezeu’, a făcut numai belele în Capitală. Potrivit poliţiştilor, în 10 octombrie, forţele de ordine au fost sesizate de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

Mai exact, pe 10 octombrie, Mircea Ursu a mers cu soția la restaurantul Nanjing, din Sectorul 1, unde au băut Moet și Frizzante , iar pe 12 octombrie au mers la E3 Entourage unde au făcut la fel. Soția nu a fost prezentă la audieri pentru că este în spital să își pună silicoane.

Totodată, bărbatul a mers la o florărie din Piața Amzei, unde a comandat 300 de trandafiri și a plecat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, la data comiterii faptei, se afla sub măsura controlului judiciar.

În urma extinderii cercetărilor a reieșit că în data de 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăios.

De altfel, în 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

Miercuri, 19 octombrie, bărbatul a fost dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

Bărbatul a fost dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore

Ce a făcut o familie din Iași de a devenit virală

Într-un context asemănător, amintim că o familie cu trei copii din Iaşi au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare, iar după ce au mâncat bine, s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească ce au consumat. Cu atât mai mult, înainte de a ieşi din restaurant, au mai luat și două sticle de apă din frigider.

Reprezentanții localului au salvat imaginile de pe camerele de supraveghere cu familia cu cei trei copii și le-au făcut publice pe internet.

„Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cină gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, au scris reprezentanții restaurantului.

După ce imaginile au devenit virale, presa locală a descoperit că familia este din Iași și se afla în drum spre Occident. Astfel că, înainte de a ajunge la Punctul de Trecere a Frontierei, aceștia s-au asigurat că au mâncat bine înainte. și gratuit.

Fiind ruşinaţi probabil după ce au văzut că imaginile au fost făcute publice, aceştia s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat, lăsând și un bacșiș de 20 de lei.

Un caz similar a avut loc și la Vaslui, unde patru persoane au mâncat bine la un restaurant, dar când a venit nota de plată, s-au folosit de un pretext şi au plecat fără să plătească.

De data aceasta însă, vinovat ar fi un bărbat cunoscut ca și ‘Bodyguardul lui Dumnezeu’, ce a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant fără să plătească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *