Prima pagină » Radio » Florentina Raiciu, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Florentina Raiciu, în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din lumina reflectoarelor

08 aug. 2022, 10:26,
în Radio

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Florentina Raiciu, face furori în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Focoasa blondină a pozat de mai multe ori în revista Playboy, iar aparițiile incendiare i-au adus și mai multă celebritate. Fosta asistentă tv se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Florentina Raiciu nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze sexy. Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă vedeta de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

Florentina Raiciu, apariții nud pe rețelele de socializare

Fosta asistentă tv Florentina Raiciu încinge imaginația multor bărbați și pozează în ținute provocatoare ori de câte ori are ocazia. Vedeta a fost protagonista mai multor pictoriale sexy în celebra revistă Playboy, spre încântarea pubicului masculin. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele sale voluptoase.

Florentina Raiciu și-a surprins recent admiratorii cu poze îndrăznețe pe Instagram. Deși apare tot mai rar în lumina reflectoarelor, blondina este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Dincolo de aparițile sale nud și de succesul în mediul online, Florentina Raiciu are un trecut amoros scandalos. La un moment dat au apărut în presă zvonuri că aceasta a fost amanta lui Reghe, însă cei doi au negat cu vehemență presupunerile.

În prezent, Florentina Raiciu se bucură de succes în afaceri, iar salonul de înfrumusețare pe care îl deține în București îi aduce venituri considerabile.

Printre vedetele care au pozat nud se află și Dana Săvuică. Aceasta își asumă fiecare apariție publică și se bucură din plin de viață. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar după un mariaj longeviv a ajuns la divorț.

Cu ce se ocupă fosta asistentă tv

În ultima perioadă Florentina Raiciu apare tot mai rar în spațiul public sau la tv. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, însă se bucură de un succes uluitor. Fosta asistentă tv câștigă bani din afacerea pe care o deține, un salon de înfrumsețare în București, dar își rotunjește veniturile și din postările și activitatea din mediul online.

Florentina Raiciu a fost de nenumărate ori protagonista unor controverse și scandaluri în lumea mondenă. La un moment dat au apărut în presă zvonuri că blondina ar fi fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, însă aceasta nu a dorit să comenteze și să ofere prea multe detalii. La vremea respectivă, Anamaria Prodan i-a adresat câteva replici dure fostei asistente tv.

„Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Nu știu dacă cineva mă judecă. Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… Ce fel de om ar trebui să fie Laurențiu Reghecampf? Eu nu am văzut nimic ca să zic că a avut dreptate Becali.”, declara Anamaria Prodan.

Deși s-a retras de ceva vreme din televiziune, Florentina Raiciu este extrem de activă în mediul online și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze nud. Fosta asistentă tv se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *