Prima pagină » Cultural » Florentina Raiciu face furori pe Instagram în ipostaze îndrăznețe. De ce a fost criticată fosta asistentă tv pe rețelele de socializare

Florentina Raiciu face furori pe Instagram în ipostaze îndrăznețe. De ce a fost criticată fosta asistentă tv pe rețelele de socializare

12 iul. 2022, 09:22,
BZI.ro, în Cultural

Florentina Raiciu, despre care s-a scris că a fost amanta lui Reghe, face furori pe Instagram în ipostaze îndrăznețe. Frumoasa blondină se află într-o formă fizică de invidiat și încinge imaginația multor bărbați cu fotografii incendiare. Recent, Florentina Raiciu a declanșat un val de reacții printre internauți după ce s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare. Iată de ce a fost criticată fosta asistentă tv pe rețelele de socializare.

Florentina Raiciu face furori pe Instagram cu fotografii incendiare

Fosta asistentă tv Florentina Raiciu se mândrește cu formele sale voluptoase și nu ezită să își etaleze fizicul de invidiat ori de câte ori are ocazia. Focoasa blondină a făcut furori și pe vremea când a pozat în celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar în prezent atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Florentina Raiciu a fost și este mereu în atenția publicului, având în vedere trecutul amoros controversat și scandalurile în care a fost implicată. S-a spus că celebra asistentă tv a fost amanta lui Laurențiu Reghecampf, însă blondina nu a dorit la vremea respectivă să spună prea multe despre zvonurile apărute în lumea mondenă.

În prezent, Florentina Raiciu pune pe jar inimile multor bărbații cu fotografii în ipostaze incendiare pe Instagram. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia, fiind una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton.

Printre vedetele cu un trecut amoros controversat se află și Cristina Belciu. Aceasta s-a iubit cu Cristian Boureanu, însă relația lor s-a încheiat după doar câteva luni. Și frumoasa Laurette a avut parte de multe controverse în viața privată, însă aceasta își asumă trecutul și fiecare apariție publică. Laurette nu ezită să pozeze goală pe rețelele de socializare, iar în prezent se bucură de celebritate și de succes în afaceri.

De ce a fost criticată vedeta pe rețelele de socializare

La vârsta de 32 de ani, Florentina Raiciu arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în mediul online. Fosta asistentă tv a realizat în trecut câteva pictoriale incendiare dedicate adulților, însă în prezent continuă să facă furori cu aparițiile sale sexy și îndrăznețe. Blondina este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Mai mult, Florentina Raiciu și-a încercat norocul și în afaceri, iar în prezent se bucură din plin de succes. Aceasta deține un salon de înfrumusețare de lux și câștigă sume impresionante.

Recent, Florentina Raiciu a postat câteva fotografii incendiare pe Instagram, însă reacția unor internauți a fost surprinzătoare. Fosta asistentă tv a fost ținta ironiilor unui internaut, care a sancționat-o pe aceasta că a fost amanta lui Reghecampf.

„Te mai sponsorizează Reghe?”, a fost comentariul acestuia.

Cu toate că blondina are parte și de replici dure din partea unora, aceasta nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață. Aceasta se răsfață ori de câte ori are ocazia în vacanțe exotice și face furori de fiecare dată când apare în public.

Florentina Raiciu se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii provocatoare. Fosta asistentă tv încinge imaginația multor bărbați și nu ezită să își etaleze formele fără cusur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *